DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ankara Evden Eve Nakliyat Ankara’dan Veya Ankara’ya Taşınırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Ankara Evden Eve Nakliyat Ankara’dan Veya Ankara’ya Taşınırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
05.09.2018
245
A+
A-

Ankara evden eve nakliyat hizmeti almak için firmalarda dikkat edilmesi icap eden pek çok nokta vardır. İşte bu noktaların başında ise ilk olarak deneyim gelir. Ne de olsa deneyimli bir firmada her daim müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi en üst seviyede olacaktır. Zira sektörde uzun süre varlığını devam ettirmiş olmak ancak müşterilerin güveni ve memnuniyeti ile mümkün olabilecektir. Öte yandan Europatrans firması olarak bu denli kaliteli bir hizmete ek olarak her daim hizmetlerimizi en makul fiyatlar üzerinden sunuyoruz. Bu hizmetlerimizi birtakım ek hizmetler ile de taçlandırıyor ve bu sayede hizmet kalitemizi çok daha yukarı taşıyabiliyoruz.

Taviz Verilmeyen Kalite Standartları

Ankara evden eve nakliyat firmamız bünyesinde belirli standartlar mevcuttur. Bu standartların başında ise firmamızın kurumsal yapısı gelir. Kurumsal kimliğimiz gereği her zaman için çalışan personellerimiz kadroludur. Bu sayede personelimizin işlerine çok daha özverili ve çok daha dikkatli yaklaşması söz konusu olabilecektir. Aynı zamanda bu hizmetin şeffaflığı da artmış olacaktır. Ne de olsa her açıdan bir zarar meydana geldiği anda hesap verilebilirlik konusunda en ufak bir sorun dahi söz konusu olmayacaktır. Buna ek olarak personellerimizin haklarını koruyan bir firma olarak da çalışan haklarına olan saygımızı göstermiş oluruz.

Asansörlü Taşımacılık Ayrıcalığı

Firmamız bünyesinde sunmakta olduğumuz ek hizmetlerden bir diğeri ise asansörlü taşımacılık hizmetidir. İşte bu sayede taşımacılık hizmetlerini son derece hızlı bir şekilde tamamlama imkanı elde ederiz. Buna ek olarak taşımacılık hizmetlerinde her zaman için eşyalarınıza gözümüz gibi bakacağımızı da hatırlatmak isteriz. Bu bağlamda eşyalarınızın asansör ile taşınması durumunda bina içerisinde herhangi bir şekilde zarar görme risk de bulunmayacaktır. Aynı zamanda asansörü kullanırken de deneyimli ekibimiz tarafından en geniş güvenlik önlemleri alınarak olası bir kaza tehlikesi bütünüyle bertaraf edilmiş olur. Zira müşteri memnuniyeti ve güvenlik bizim için en önemli iki husustur.

Ambalajlı Taşımacılık Hizmeti

Ankara evden eve nakliyat firması olarak ambalajlama hizmetini de siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Bu ambalajlama hizmetini her zaman için en yüksek kalitede gerçekleştiriyor ve her zaman için profesyonel bir şekilde yapıyoruz. Ambalajlama alanında kullanmakta olduğumuz ürünlerin istisnasız tamamı üstün koruyuculuk özelliğine sahiptir. Bu ürünler ile çalışırken de hiçbir detayı atlamayız ve her daim üstün titizlik ile işlemlerimizi icra ederiz. Aynı zamanda ambalajlama sayesinde içinizin rahat etmesini de sağlamış oluruz. Nihayetinde hem taşıma sırasında hem de yolda sarsıntı ve benzeri durumlarda eşyalarınıza zarar gelmesi de bu hizmetimiz sayesinde tamamen önlenmiş olacaktır. Ambalaj hizmetimiz ile alakalı detaylı bilgiyi www.europatrans.com.tr adresinden almanız mümkün olacaktır.

Sigortalı Taşımacılık

Sigortalı taşımacılık konusunda da hiçbir zaman taviz vermeyiz. Bu sayede hem sizleri hem de firma imajımızı en iyi şekilde korumayı başarabiliriz. Bunun yanı sıra eşyalarınıza zarar gelmesi durumunda elinizde somut bir delil bulunması açısından da sizlere yardımcı oluruz. Eşyalarınız hakkında her türlü hasar ve benzeri durumda arkanızda duracağımızı da bilmenizi isteriz. Nitekim sigortalı taşımacılık icra etmemizdeki asıl sebep de budur. Bu sayede herhangi bir hasarlanma halinde uğraştırıcı süreçlerden geçilmesine gerek kalmadan zararınızın karşılanması mümkün olabilecektir. Ayrıca sigortalı taşımacılık hizmeti müşterilere verilen değerin de bir simgesidir. Ne de olsa bu sayede müşteriler desteksiz kalmamış olur ve her türlü olumsuz duruma karşı kendilerine sahip çıkacak ve destekleyecek bir iş ortaklarının bulunduğundan haberdar olmanın huzuru içerisinde olurlar.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.