DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tuba Ünsal kıyafetiyle sosyal medyayı salladı

Tuba Ünsal kıyafetiyle sosyal medyayı salladı
08.10.2018
233
A+
A-

Tuba Ünsal, Uluslararası Antalya Film Festivali’nin kapanış gecesinde giydiği elbiseyle sosyal medyayı salladı!

Tuba Ünsal, Uluslararası Antalya Film Festivali’nin kapanış gecesinde kıyafet tercihiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Yorumlardan bazıları şöyle: “Benzincideki oto yıkama fırçası mı o?”, “Lunaparktaki etek kadın gibi”, “Tuğba çuval bile giyse yakışır.”

Tuba Ünsal’ın giydiği tasarım elbiseyi son olarak ünlü YouTuber Duygu Özaslan, bir moda çekiminde giymişti.

Yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği Kürk Mantolu Madonna oyunu sezon boyunca kapalı gişe oynayan Tuba Ünsal, bu yıl 55’incisi gerçekleştirilecek Uluslararası Antalya Film Festivali jürisine dahil olmuştu.

Tuba Ünsal, Hello dergisine verdiği son röportajında “Aşkı nasıl tanımlarsınız?” sorusunu yanıtlamıştı.

Ünsal “Kafam bu konuda çok karışık. Çok çalışırken bu mesele yorucu geliyor. Bitişler üzücü olsa da yeni bir şeyler keşfetmek, başka insanlarla tanışmak mutluluk verici. Her insan müthiş bir macera. Aşkta artık fazla beklentim yok” ifadelerini kullandı.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.