DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ali Koç’tan Damien Comolli itirafı!

Ali Koç’tan Damien Comolli itirafı!
02.11.2018
237
A+
A-

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, yönetim kurulu ile yaptığı toplantıda “Comolli takıma müdahale etmekte geç kaldı” dediği iddia edilirken gelecek sezon teknik direktör adayları arasında aklında Abdullah Avcı olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, sarı lacivertli kulüpte yaşananlarla ilgili öz eleştirilerde bulunduğu öğrenilirken Sportif Direktör Damien Comolli’nin takıma müdahale etmekte geciktiğini ifade ettiği belirtildi.

Skorer’den Senad Ok’un haberine göre; FB TV Eski Genel Müdürü İhsan Topaloğlu’nun veda yemeğinin ardından yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Koç, yaşanan gelişmeleri ve durum değerlendirmesi yaptı.

Takımın mevcut durumunun baş sorumlusu olarak kendisini gösteren Ali Koç’un, Sportif Direktör Comolli için “Takıma müdahale etmekte geç kaldı” dediği ve bunun etkisiyle takımın bir türlü toparlanamadığını söylediği iddia edildi.

Fransız idarecinin kontrolü daha önce ele alması gerektiğinin vurgulandığı toplantıda daha sonra yeni teknik direktör adayları hakkında konuşuldu. Yerli ve yabancı bütün adayların değerlendirildiği ancak henüz anlaşılan bir teknik adam olmaması nedeniyle sürecin biraz daha uzayabileceği ğrenildi.

Öte yandan Ersun Yanal ismine mesafeli duran Ali Koç’un bu sezonu kurtaracak bir teknik adamla anlaştıktan sonra gelecek sezon takımın başına Abdullah Avcı’yı getirmek istediği ise iddialar arasında yer aldı.

Kaynak:Sözcü/Skor


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.