DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Armağan Çağlayan eski mesleğine geri döndü!

Armağan Çağlayan eski mesleğine geri döndü!
05.09.2019
294
A+
A-

53 yaşındaki ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’ın, eğitimini aldığı mesleği olan avukatlığa geri döndüğü öğrenildi.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bugün Armağan Çağlayan’la ilgili bir yazı kaleme aldı ve Çağlayan’ın İstanbul’u terk edip Ayvalık’a yerleştiğini ve asıl mesleği olan avukatlığa geri döndüğünü açıkladı. Akay, “Armağan Çağlayan’ın, şimdilerde radikal bir karar alarak eğitimini aldığı avukatlık mesleğine geri döndüğünü ve İstanbul’u bırakarak Ayvalık’a yerleştiğini öğrendim. Bugünlerde bir hukuk bürosunda görevine başlayan Çağlayan’a, hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

Armağan Çağlayan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra yine aynı üniversitede Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisans ve İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı’nda ise doktora yapmış ve avukatlık stajını ise Kocaeli barosunda tamamladıktan sonra avukatlığı bırakıp İstanbul’a gelmişti. Çağlayan, bir yapım firmasında çeşitli görevler üstlendikten sonra, 2003 yılında ise Popstar yarışmasının jüri üyesi olarak kamera arkasından ekran önüne geçmiş ve yaptığı yorumlar ve sivri dilli çıkışlarıyla Türkiye’nin dikkatini çekmişti. Çağlayan, hem kamera arkasında hem de ekran önünde çok sayıda televizyon projesine de imza atmıştı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.