DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Köpekleri olduğu için sokağa çıkabilen Ruslar, hayvan dostlarını kiralıyor

Köpekleri olduğu için sokağa çıkabilen Ruslar, hayvan dostlarını kiralıyor
11.04.2020
189
A+
A-

Rusya’da, corona virüsü nedeniyle sadece çöp çıkarmaya ve köpek gezdirmeye izin veriliyor. Bunu fırsat bilen Ruslar, köpeklerini 1000 ruble karşılığında kiralamayı düşünüyor…

Rusya’da corona virüsü nedeniyle sokağa çıkma yasağı devam ederken, öğrenilen bir bilgiye göre sadece çöp çıkarmak ya da köpek gezdirmek için izin veriliyor. Bu durumu fırsat bilen bazı köpek sahipleri de, belli bir ücret karşılığı hayvanlarını kiralamaya çalışıyor.

“Yeni bir iş fikri buldum, köpeğimizi 100 metrelik alanda gezdirmek için kiraya veriyoruz. İhtiyaç varsa çöp de sağlayabilirim”

Sputnik’in haberine göre sosyal medyada bazı köpek sahipleri, ceza riski almadan dışarı çıkmak isteyenlere hayvanlarını kiralamayı teklif etti. Bazıları bu konu ile dalga geçen paylaşımlar yapsa da, bazıları da ciddi ciddi, ücretsiz reklam sayfalarındaki ilanlarda, ücret, depozito miktarı gibi ayrıntılar ve taksi parasının karşılanması gibi talepler de belirtiliyor. Saatlik gezinti için 800-1000 ruble, depozito olarak da 3 ilâ 5 bin ruble arası bir ücret isteniyor.

‘Köpeğimi yürüyüş için kiralıyorum’

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.