DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

11 Eylül ve Brexit’i tahmin eden Baba Vanga’nın 2018 kehanetleri

11 Eylül ve Brexit’i tahmin eden Baba Vanga’nın 2018 kehanetleri
26.12.2017
233
A+
A-

Milliyet’ten Mehmet Can Kömürcü’nün haberine göre;Bulgar asıllı ünlü kahin Baba Vanga, 2018 yılı için 2 büyük kehanette bulundu. Gelin bu iki kehanete yakından göz atalım.

Gerçek adı Vangelia Gushterova olan Baba Vanga Bulgaristan’da yaşamış çok ünlü bir kahin olarak bilinir. Bazı komplo teorisyenleri, Baba Vanga’nın çok önemli olayları önceden öngördüğünü ve bildiğini iddia eder.

1996 yılında hayatını kaybeden Baba Vanga, 51’inci yüzyılda Dünya’nın sonunun geleceğini de tahmin etmişti.

En azından şu an için o kadar uzak zamanı düşünmenin bir anlamı yok. Baba Vanga’nın 2018 yılı için öngördüğü 2 önemli kehanet bulunuyor.

Balkanlar’ın Nostradamus’u olarak da bilinen Baba Vanga’nın ilk kehanetine göre 2018 yılında Çin, süper güç bayrağını ABD’den devralacak.

Diğer önemli kehanet ise Venüs gezegeninde yeni bir tür enerjinin keşfedilecek olması.

Peki öngörülen bu iki kehanetin gerçeğe dönüşme ihtimali nedir?

Temmuz 2018’de Parker Solar Probe adlı uzay aracı, Güneş’in en dış katmanı olarak bilinen korona (taç) üzerinde derinlemesine araştırma yapmak için uzaya gönderilecek.

Parker Solar Probe uzay aracı Venüs gezegenine iniş yapmayacak olsa da gezegenin kütle çekim kuvvetini kullanacak.

Baba Vanga’nın o kehaneti de tutacak mı?

Aslına bakılırsa bu görevin 2015 yılında hayata geçirilmesi öngörülüyordu fakat görev 2018 yılına ertelendi.

Çin tahminine gelecek olursak, Çin’in zaten yükselen bir yıldız olduğu su götürmez bir gerçek.

The Conference Board tarafından iki yıl önce yapılan tahmine göre 2018 yılında Çin’in küresel gayri safi yurt içi hasılaya yapacağı katkı ABD’yi geçecek.

2015 yılında ABD’nin dünya ekonomisine katkısı yüzdesi 16.7 oldu. Fakat 2025 yılında bu oranın yüzde 14.9’a düşmesi bekleniyor.

Çin’in ekonomik gücü son yıllarda oldukça genişlemiş vaziyette. 1970 yılında dünya ekonomisinin yüzde 4.1’ini oluşturan Çin 2015 yılında bu oranı yüzde 15.6’ya çıkardı. Çin ekonomisinin büyüme hızının da devam etmesi bekleniyor.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.