DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pınar Gültekin cinayetinin ardından arkadaşı Ceren T. Açıkladı

Pınar Gültekin cinayetinin ardından arkadaşı Ceren T. Açıkladı
17.08.2020
210
A+
A-

16 Temmuz günü kaybolan, 21 Temmuz’da ise korkunç şekilde katledilmiş halde cansız bedenine ulaşılan Pınar Gültekin’in cinayeti, uzun süre Türkiye’de gündemin ilk sırasında yer almıştı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Muğla’da eski erkek arkadaşı tarafından katledilen Pınar Gültekin cinayetinin karanlıkta kalan kısımları da titiz şekilde aydınlatılmaya çalışılıyor. Yürütülen çalışma kapsamında, Pınar Gültekin’in yakın arkadaşı Ceren T. de ilk kez konuştu. Pınar’ı arayıp ulaşamadığını bu nedenle de katil zanlısı Cemal Metin Avcı’yı aradığını ifade eden Ceren, Avcı’ya ‘Pınar’dan haberinin olup olmadığını sorduğunu belirtti. Ceren, Avcı’nın sesinin de titrediğini sözlerine ekledi.

Muğla Ula’da işletmeci eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından vahşiçe öldürülüp, cesedi de yakıldıktan sonra varile konularak ormanlık alana atılan Pınar Gültekin’in yakın arkadaşı Ceren T., yaşadıklarını ilk kez anlattı. Pınar Gültekin ile kaybolmasından bir gün evvel mesajlaştıklarını söyleyen Ceren T., onunla sürekli telefonla görüştüklerini, tanışalı da 3 yıl olduğunu ifade etti.

Ceren t.’nin anlattıkları şu şekilde:

Pınar’ı 3 senedir tanıyorum. Çok yakın arkadaşımdı. Aynı üniversitede, aynı fakültede eğitim gördük. Hatta yarım dönem ev arkadaşlığı da yaptık. Sonra Akyaka’ya taşındı ama yine de irtibatı koparmadık. Pınar sürprizlerle doluydu. Uyumayı, miskinlik yapmayı sevmezdi. Ben mezun olunca çok üzüldü; Muğla’dan gitmemi istemiyordu. Bir senedir Adana’da ailemle yaşıyorum. Sürekli telefonla görüşüyorduk.

Pınar Gültekin’in sosyal medyayı aktif kullanan bir kişi olduğunu söyleyen Ceren T., Pınar’ın kaybolduğu gün sosyal medyadan kendisinin bir paylaşım yaptığını ancak Ceren’in bu paylaşımı 1 gün boyunca beğenmediğini, içine kurt düşürenin de bu olduğunu söyledi. Ardından Pınar’ı aradığını ancak telefonun kapalı olduğunu söyleyen Ceren T., tüm arkadaşlarıan tek tek yazdığını ve kimsenin Pınar’a ulaşamadığını ifade etti. Son olarak Pınar Gültekin’in kardeşine eriştiğini söyleyen Ceren T., onların da Pınar’dan haber alamadığını belirttiyor ve jandarmaya haber verdiklerini kaydiyor.

“Kaydoluktan 2 gün sonra cemal aklıma geldi”

Ceren T., Pınar’ın kaybolmasının üzerinden 2 gün geçince aklına Cemal Metin Avcı’Nın geldiğini ifade etti. Kaybolmadan 10-15 gün önce Cemal Metin Avcı’nın Pınar ile görüşmek istediğini hatırlayan Ceren T., arkadaşları aracılığıyla Cemal Metin Avcı’nın numaraını bulup aradığını belirtti.

Ceren T. konuşmanın devamını şöyle anlattı: ‘Cemal merhaba ben Ceren, Pınar’ın arkadaşıyım’ deyince çok şaşırdı. Telefonda sesi titriyordu. ‘Pınar’a 2 gündür ulaşamıyoruz bir bilgin var mı’ dedim. ‘Hayır nerden bileyim’ dedi. Ben de ‘Tamam biz jandarmaya haber verdik zaten’ deyip kapattım.

Yanındaki kişi ben değilim

– Muğla’da AVM’de güvenlik kamerası görüntülerinde Pınar’ın son görüntülendiği kişi ben değilim. Bazı gazetelerde katilin iş yerinde çalıştığım yazıldı. Bu bilgi de doğru değil. Mağdur oldum. Savcılıkta ifade vermek durumunda kaldım.

Pınar’ın ölüm haberini alınca dünyasının başına yıkıldığını söyleyen Ceren T., Pınar’ı çok sevdiğini ve acı haber sonrası uzun süre kendisine gelemediğini ifade etti. Son olarak Pınar ile 15 Temmuz günü konuştuklarını söyleyen Ceren T., o konuşmanın normal bir konuşma olduğunu ancak Pınar’ın kendisine ‘Seni çok seviyorum, her şey senin için çok güzel olacak’ yazdığını söyledi. Ceren T. son olarak Pınar’ı ve arkadaşlığını da hiç unutmayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Sabah


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.