DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

29 yaşında 35 çocuğu var!

29 yaşında 35 çocuğu var!
05.03.2021
242
A+
A-

ABD’de yaşayan ve spermlerini bağışlayarak yaşamını sürdüren Kyle Gordy, yaşadıklarını anlattı. Gordy, özellikle corona virüsü salgını dolayısıyla talebin patlama yaptığını söyledi.

ABD’de yaşayan 29 yaşındaki Kyle Gordy, yerel basına açıklamalarda bulundu. Sperm donörü olarak tanınan ve bu güne kadar 35 çocuğun babası olan Gordy, kendi spermleri kullanılarak 6 kadının daha hamile kaldığını duyurdu.

Sky News’e açıklama yapan Gordy, “Benim spermlerimi kullanmak isteyenlerle Facebook grupları aracılığıyla tanışıyorum. Şu an 23 binden fazla takipçim var” dedi.

“FARKLI YERLERE SEYAHAT ETTİM”

ABD’de yaşamasına rağmen bazen gebe kalmak isteyen kadınlarla tanışmak için jetle dünyanın farklı ülkelerine gittiğini söyledi. Açıklamalarda bulunan Gordy, “Farklı yerlere seyahat ettim. Özellikle pandemi döneminde talep çok arttı. Kadınların bu yöndeki talepleri hızla arttı” dedi.

Sperm bağışlamaya 22 yaşında başladığını söyleyen Gordy, “Müşterilerimin yüzde 90’ı tüp bebek yöntemini tercih ediyor” ifadesini de kullandı.

İngiliz yetkililer ise Gordy’i eleştirdi. Herhangi bir hastalık bulaşmaması ve bebeğin sağlıklı olması için yılda birkaç kez test yaptıran Gordy’nin yasa dışı çalıştığını ve hem yasal hem de sağlık risklerinin çok fazla olduğunu açıkladı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.