DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

30 Nisan haftasının gökyüzü raporu

30 Nisan haftasının gökyüzü raporu
02.05.2018
260
A+
A-

Haftaya Akrep burcundaki Dolunay’ın etkileri ile başlıyoruz. Fakat gökyüzü sadece Dolunay’la kalmıyor.

Haftaya Akrep burcundaki Dolunay’ın etkileri ile başlıyoruz. Dolunay ile birlikte gizli saklı ne varsa bir bir ortaya çıkacağı bir hafta olacak. Finansal sorunlarımıza da hızlı çözümler üretmeye çalışacağız.

Özellikle Akrep ve yükselen Akrep’ler için önemli bir hafta. Hafta boyunca eldeki işler dahil bir çok meseleyi tamamlamaya başlayacaklar. Ve unutmadan, bu hafta diyete başlamak için çok uygun. Özellikle Akrep, Boğa ve yükselen burcu bu olanlar için.

Venüs ile Kuzey Ay Düğümünün de keyifli bir görünümü olacak. Özellikle ilişkilerde iletişimin hızlanacağı, birileri tanışmak, flört etmek, internet üzerinde tanışmaların hızlanacağı zamanlar. Özellikle İkizler, Aslan ve yükselen burcu bu olanlar, ilişkilerde ani ve beklenmedik karşılaşmalar, beklenmedik aşk durumlar söz konusu olabilir. Hafta boyunca estetik yaptırmak, güzelleşmek adına yeni bir şeyler denemek için de uygun. Özellikle çarşamba, perşembe ve cuma günleri.

Güneş ile Neptün arasındaki uyumlu görümüm ile de hayal gücünün zenginliğine, yaratıcılığa, başkalarına yardım etme de motive olmaya işaret etmekte. Özellikle de Balık ve yükselen Balık’lar bu etkiden birinci dereceden etkilenecekler. Ama bunun yanı sıra hafta boyunca yardıma ihtiyacınız olan her konuda hızlı destekler bulabilecek, ilham gerektiren yaratıcı çalışmalar için de gayet güzel etkiler altında olacağız.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.