DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

6 yaşında ailesine apartman aldı

6 yaşında ailesine apartman aldı
27.07.2019
249
A+
A-

Youtube’un Türkiye’deki tıklanma rakamlarının gerçek olup olmadığı tartışılırken 6 yaşında Güney Koreli bir kız Youtube hesabından kazandığı para ile ailesine 5 katlı apartman aldı.

Türkiye, Reynmen’in ‘ela’ isimli şarkısının Youtube üzerindeki tıklanma rakamlarını tartışırken Güney Kore’de 6 yaşındaki bir çocuk Youtube hesabından kazandığı para ile ailesine 8 milyon dolar (45 milyon TL) değerinde beş katlı bir apartman aldı.

Boram isimli 6 yaşındaki kız çocuğu adına ailesi tarafından iki farklı Youtube hesabı yönetiliyor. İlk Youtube hesabında çocuğun 13.6 milyon üyesi var ve oyuncak incelemeleri yapıyor. Boram bu hesabında yeni satın aldığı oyuncakları beğenip beğenmediğini dile getiriyor.

İkinci Youtube hesabında ise günlük hayatını aboneleri ile paylaşıyor. Boram’ın iki Youtube hesabında toplamda 30 milyon abonesi var.

Boram videoları da izlenme rekorları kırıyor. Örneği en popüler videolarından birinde oyuncak araç gereçler ile erişte pişirmeye çalışıyordu. Söz konusu video 376 milyon kez izlendi.

Güney Kore’de Boram’ın videolarının endişelendirdiği ebeveynler de var. Özellikle Boram’ın babasının cebinden para çaldığı ve araba kullandığı videoların diğer çocuklar için olumsuz örnek teşkil ettiği yorumları yapılıyor.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.