DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

8 yaşındaki çocuğun korku dolu anları…

8 yaşındaki çocuğun korku dolu anları…
16.12.2019
229
A+
A-

ABD’nin Mississippi eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir bilgisayar korsanı, çocukların güvenliği için odaya yerleştirilen kamerayı ele geçirdi, 8 yaşındaki kız çocuğuyla konuştu. Çocuğun korku dolu anları ise anbean kaydedildi.

Ashley LeMay isimli kadın, hemşire olarak çalıştığı hastanede gece nöbetlerine kaldığı için çocuklarının odasına kamera koydu. Ancak güvenlik kamerasını internet üzerinden hackleyen kişiler odada yalnız bulunan 8 yaşındaki Alyssa ile konuşmaya başladılar. Sesin nerden geldiğinden emin olamayan 8 yaşındaki çocuk önce korktu, annesine seslendi ve sesin nerden geldiğini bulmak için oyuncaklarını kontrol etti. Sesin nereden geldiğini anlamayan çocuk, odadan korkarak ayrıldı. 

”OLAY ARAŞTIRILIYOR”

Olayın ardından durumu öğrenen anne LeMay ise kızı için çok endişe ettiğini belirtti. Konuya ilişkin açıklama yapan kadın, ”Bu çok rahatsız edici” diye konuştu. Olay sonrası odada bulunan kameraların sahibi olan şirketi ise kullanıcı güvenliğinin önemli olduğunu vurgulayarak, olayın araştırıldığı açıklamasını yaptı. (DHA)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.