DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Arkadaşına yardım etmek için hamile kaldı

Arkadaşına yardım etmek için hamile kaldı
25.11.2018
234
A+
A-

İngiltere’de yaşayan Kim, arkadaşı Kelly’e yardım etmek için hamile kaldı.

İngiltere’de yaşayan Paul ve Kelly Bullock çifti ikinci bir bebek daha dünyaya getirmek istiyordu. Fakat bu isteklerinin önünde büyük bir sorun vardı.

2013’te ilk çocuğunu dünyaya getiren Kelly, hamileliği sırasında simfizis pubis disfonksiyonu rahatsızlığına yakalanmıştı. Doktorlar Kelly’e bir daha hamile kalırsa leğen kemiğinde ciddi hasara yol açabileceği ve yürüyemeyeceği uyarısında bulundu.

İkinci çocukta ısrarcı olan çift taşıyıcı anne yöntemi ile çocuk sahibi olmak istedi. İlk hamileliğinde yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle bir süre tekerlekli sandalyeye mahkum olan Kelly bir daha bu riski göze alamazdı. Kelly’nin arkadaşı Kimberley Bott, arkadaşına taşıyıcı anne olmayı teklif etti. Gözyaşlarına boğulan kadın, arkadaşının teklifi kabul etti. Embriyo eşleşmesi başarı ile gerçekleşti. Tüp bebek ünitesi işlemi de tamamlandı. İlk deneme başarısızlıkla sonuçlansa da ikinci denemede başarı sağlandı. İkinci bebek 28 Nisan tarihinde dünyaya geldi. Bullock ailesi şimdi iki çocuğu ile beraber dünyayı gezmeye başladı. Aile şimdi gezdiği ülkeleri sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.