DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bir paket tavuk aldı, içinden çıkan şoke etti

Bir paket tavuk aldı, içinden çıkan şoke etti
27.06.2018
274
A+
A-

Belarus’un batısındaki Grodno bölgesinde mide bulandırıcı bir olay yaşandı. Bir maketten dondurulmuş tavuk satın alan bir kadın, eve gidince paketin çözülmesi için tavuk paketini dışarı bıraktı. Birkaç dakika sonra paketi açan kadın tavuk parçalarının yanında üzerinde tırnak olan kesik bir parmak buldu.

Dondurulmuş yemek bazen hayat kurtarıcı olabilir… eğer içinden kesik bir insan uzvu çıkmazsa. Belarus, ülkenin batısındaki Grodno bölgesinde yaşanan olayı konuşuyor. Rus ve Belarus basınında yer alan haberde önceki gün bir paket dondurulmuş tavuk alan kadın, satın aldığı ürünü eve getirdi.

Paketin üzerindeki buzların erimesi için masaya koyan kadın daha sonra paketi açınca hayatının şokunu yaşadı. Tavuk parçaların yanında üzerinde tırnağı da bulunan kesik bir parmak buldu. Paketin ortasında tavuk parçalarının arasında yer alan parmağı görünce polisi arayan kadın böylelikle bir soruşturmayı da başlatmış oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ve tavuk üretim şirketi yaşananların sebebini buldu. Başkent Minsk’te yer alan fabrikada yapılan incelemeler sonucunda fabrika içerisinde yaşanan bir kazadan dolayı bir fabrika çalışanının parmaklarının koptuğu ortaya çıktı. Yetkililer, diğer parmakların da paketlerin içine düşmüş olabileceğini açıkladı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.