DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bu şekilde temizlik yapıyor, saatte 360 TL kazanıyor

Bu şekilde temizlik yapıyor, saatte 360 TL kazanıyor
08.10.2018
240
A+
A-

İngiltere’de bir kadın ev temizliğini farklı bir şekilde yaparak zengin oldu… Anna isimli kadın müşterilerinin evlerine giderek çırılçıplak soyunduktan sonra evi temizliyor. Bu şekilde temizlik yaparak saatte 45 İngiliz poundu (yaklaşık 360 TL) kazanan kadın bir şirketle çalışmaya başladı.

İngiltere, 24 yaşındaki girişimci Anna’yı konuşuyor… 24 yaşında olan ve soyadını söylemek istemeyen Anna, çok farklı bir yöntem ile müşterilerin evlerini temizleyerek para kazanıyor. Genç girişimci çırılçıplak soyunduktan sonra evde tozları alıyor ve genel olarak evin temizliğini hallediyor.

Son 3 aydır bu şekilde çalıştığını söyleyen Anna bu durumdan çok memnun olduğunu İngiliz ve Galler basınına anlattı. Anna, “Soyunarak temizlik yapmaya yeni başladım ama bu şekilde çalışarak saatte 45 İngiliz sterlini (yaklaşık 360 TL) kazanabiliyorum” dedi.

Genç kadın işini çok sevdiğini ve iyi para kazandığını söylüyor.
Anna, hayatı boyunca çıplaklar kampına bile gitmediğini söylerken, “Ama temizlik yapmaya gittiğim ilk an benim için çok ilginçti. Evin içinde temizlik yaparken çıplak olmak çok garip bir histi. Tek endişem kapının arkasında bir sapık olup olmadığını bilmememdi. Fakat 3 aydır güvenlik açısından hiçbir sıkıntı yaşamadım” dedi.

Anna işini de, “Üzerimde kot pantolon ve sweatshirt ile gidiyorum. Müşteriyle sohbet ettikten sonra evde başka kimse olup olmadığını ya da herhangi bir yerde kamera olup olmadığını soruyorum. Olumlu yanıt alınca, ödemeyi kabul ediyorum ve benden nereleri temizlememi ya da ütü yapıp yapmamı isteyip istemediğini soruyorum” sözleriyle anlatıyor.(SÖZCÜ)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.