DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bu test koronavirüsü saniyeler için tespit ediyor…

Bu test koronavirüsü saniyeler için tespit ediyor…
28.07.2020
186
A+
A-

Hindistan ve İsrail tarafından üretilen koronavirüs testlerinde son aşamaya gelindiği bildirildi. Koronavirüs salgınında oldukça hızlı sonuç gösteren bir test ürettiklerini belirten bilim insanları, üretilen bu testin salgında çığır açabileceğini belirtiyor.

Koronavirüs salgınıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ederken bir yandan da bilim insanlarının koronavirüs için test çalışmaları devam ediyor. Hindistan ve İsrail tarafından ortak üretilen bir test olduğunu açıklayan bilim insanları, bu testin saniyeler içinde sonuç verdiğini belirtti.

SANİYELER İÇİNDE SONUÇ VERİYOR

Saniyeler içerisinde sonuç verdiği belirtilen bu testlerin son aşamalarına ilişkin çalışmaları tamamlamak üzere İsrail’den uzman bir ekibin, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’ye geldiği aktarıldı.

Bu yeni testin kişilerde koronavirüsün varlığını 30 saniye gibi kısa bir sürede tespit edebileceği iddia ediliyor.

İsrail’in Hindistan Büyükelçisi Ron Malka, testlerin salgının gidişatını değiştirebileceğini savundu.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.