DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cambridge Üniversitesi’nde garip bir yarışma…

Cambridge Üniversitesi’nde  garip bir yarışma…
27.11.2017
294
A+
A-

Dünyanın en saygın yükseköğretim kurumlarından Cambridge Üniversitesi’nin ‘En Güzel Popo’ yarışmasının kazananı, başarısını üniversiteyi kazanmasıyla kıyasladı ve bunun kendisini daha fazla gururlandırdığını söyledi.

İngiliz The Mirror gazetesinin haberine göre; yalnızca ‘Vita’ adıyla anılan hukuk öğrencisi, Cambridge Üniversitesi’nde kurulan ve zaman içinde İngiltere ve ABD’de 80 üniversiteye yayılan The Tab adlı haber sitesi tarafından her yıl düzenlenen yarışmayı kazandı. Vita’yı çıplak şekilde bir meşe ağacına yaslanırken yansıtan fotoğraf, oyların yüzde 24.32’sini aldı.

Kalçalarının büyük olduğunu ve birinci seçilmek bir yana, ilk 10’a giremeyeceğini düşünen Vita, “Bunun kadar gurur duyduğum başka bir şey olmadı. Muhtemelen Cambridge Üniversitesi’ne girmekten daha fazla gurur duydum” dedi.

Kazanmasını “dünyanın vücut algısında büyük aşama kaydettiğinin bir göstergesi” olarak yorumlayan Vita, yarışmaya fotoğrafçı bir arkadaşının teşvikiyle katılmış. Fotoğraf çekimi sırasında havanın çok soğuk olduğunu ve ayaklarının ıslandığını anlatan Vita, fotoğrafın ise bir futbol sahası yakınlarında çekildiğini ve etraftakiler tarafından görülmediklerini tahmin ettiğini ifade etti.

Muhafazakâr olarak tanımladığı annesinin tepkisinden çekindiğini söyleyen Vita, “Fakat annem çok eğlenceli olduğunu düşündü. Hatta fotoğrafı eski öğretmenlerime göstermiş ve onlar da çok eğlenceli bulmuşlar” dedi.(Hürriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.