DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Doğmamış çocuğunu öldürdü!

Doğmamış çocuğunu öldürdü!
23.05.2018
237
A+
A-

ABD’de hamile kız arkadaşının çayına ertesi gün hapı atarak düşük yapmasına neden olan bir adam üç yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Üç yıldır ara ara görüştüğü kız arkadaşı Brooke Fiske’nin hamile olduğunu öğrenen Sikander Imran, hamileliğin zamanlaması konusunda endişe etmeye başladı. Kız arkadaşına kürtaj yapmasını teklif eden Imran, ne yaptıysa da Fiske’yi buna ikna edemedi.

İkili geçen yıl mayıs ayında, bebeği nasıl büyütecekleri konusunu görüşmek üzere Imran’ın yaşadığı Virginia’da bir araya geldi. Görüşme sırasında17 haftalık hamile olan Fiske, akşam çay içtiği sırada kupasında bir şey gördü ancak aldırış etmedi. Saatler sonra rahatsızlanan Fiske, hastaneye gittiğinde erken doğum yaptığını öğrendi ve bebeğini kaybetti.

ABD basınına konuşan Fiske, o anda Imran’ın ağlamaya başladığını ve yaptıklarını itiraf ettiğini anlattı. Hastanede yapılan incelemede de, Fiske’nin vücudunda tavsiye edilenden 4 kat fazla ertesi gün hapı tespit edildi.

Çaya ilaç attığının ortaya çıkması üzerine Sikander Imran, önce 20 yıl hapse mahkum edildi. Daha sonra bu süre 3 yıla indirildi. Pakistan kökenli olan ve ABD’de doktorluk yapan Imran’ın çalışma lisansı iptal edilirken, hapis cezasının ardından ülkesine geri gönderilebileceği bildirildi.

Kürtaj meselesi de ‘cenin cinayeti’ kapsamında ABD’de sıkça tartışılan bir konu.(Hürriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.