DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Elon Musk’tan Coca-Cola hamlesi: ‘İçine tekrar kokain koyacağım’

Elon Musk’tan Coca-Cola hamlesi: ‘İçine tekrar kokain koyacağım’
28.04.2022
201
A+
A-

Twitter’ı satın alan Elon Musk’ın yaptığı Twitter paylaşımları tartışma konusu oldu. Musk, Coca-Cola’yı satın alıp içine kokain koyacağını söyledi.

Şirketi satın alacağı somutlaştıktan sonra sıkça yapacağı değişimlere değinen Musk, ”Şimdi de Coca-Cola’yı satın alıp içine tekrar kokain koyacağım” yazdı.

Bir başka paylaşımda, ”Twitter’ı maksimum eğlence yapalım” yazan Musk, sosyal medya platformunda tıpkı Signal’deki gibi uçtan uca şifreleme olması gerektiğini savundu.

Musk ayrıca, ”Twitter’ın halkın güvenini hak etmek için siyasi olarak tarafsız olması gerekiyor. Bu solu da sağı da eşit oranda üzmek anlamına geliyor” ifadelerini kullandı.

Musk’un tüm paylaşımları yüz binlerce beğeni alırken, bazıları 1 milyonu geçti.

cumhuriyet.com.tr


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.