DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Genç modelin acı sonu!

Genç modelin acı sonu!
15.08.2019
242
A+
A-

29 yaşındaki Rus Playboy model ve DJ Janna Rasskazova, gece parti dönüşü Moskova’daki evinde detoks yaptırdıktan sonra boğularak hayatını kaybetti.

 Rus model Janna Rasskazova’nın yaptırdığı detoks hayatının sonu oldu. Genç model, uzmanı olmayan kişinin yaptığı detoks sonucu boğularak hayatını kaybetti.

EVE DETOKS UZMANI ÇAĞIRDI

Talihsiz modelin, boğularak öldüğü sırada evinde bulunan arkadaşı Alexander, parti dönüşü modelin eve detoks yaptırmak için eve bir detoks uzmanının çağırdığını, uzmanın Janna’ya detoks yaptıktan sonra Janna’nın uykuya daldığını detoks uzmanının kendisine ve evde bulunan Janna’nın kadın arkadaşına kendisini yalnız bırakmalarını söyledi.

DETOKS SONRASI NEFES ALAMAMAYA BAŞLADI

Bir süre sonra Janna’nın tuhaf bir şekilde nefes aldığını fark eden Alexander, genç modeli uyandırdı. Mutfağa giden Janna, nefes alamayarak boğulmaya başladı ve arkadaşlarının gözü önünde yere yığıldı. Arkadaşlarının çağırdıkları sağlık ekipleri eve ulaşana kadar Janna, hayatını kaybetti.

DETOKS UZMANI OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Ölümden sonra yapılan ilk değerlendirmede doktorlar, Janna’ya detoks yapan kişinin uzman olmadığını ve Janna’nın başka ilaç kullandığını bilmediği için kendisine detoks uygulayarak ölümüne sebep olduğunu düşündüklerini söylediler. Dedektifler olay ile ilgili soruşturma açtı.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.