DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gözleri yaşartan kavuşma! 3 gün sonra toprağın altından çıktı

Gözleri yaşartan kavuşma! 3 gün sonra toprağın altından çıktı
28.11.2019
209
A+
A-

Sosyal medya bir adamla köpeğinin günler sonra kavuşmasının görüntülerini konuşuyor. Tilki deliğinde mahsur kalan köpeğine canlı ulaşan adamın sevinci binlerce kez paylaşıldı.

İngiltere’nin Essex bölgesinde yaşayan 49 yaşındaki Alan Whitton geçtiğimiz günlerde köpeğiyle birlikte yürüyüşe çıktı. Başka bir köpek kendilerine doğru hamle yapınca kendi köpeğini elinden kaçıran Whitton, saatlerce arasa da bir sonuca ulaşamadı.

3 gün boyunca çevrede köpeğini arayan Whitton, umudunu kaybetmek üzereyken gelen bir telefonla harekete geçti. Komşularından biri, köpeğinin bir tilki deliğinin etrafında farklı bir koku algıladığını ve hemen gelmesini söyledi.

Yardıma koşan arkadaşlarıyla beraber söz konusu yere giden Whitton, bir yandan Jack Russel cinsi köpeğine seslenip diğer yandan toprağı elleriyle kazmaya başladı. Uzunca bir uğraşın ardından Whitton mutlu sona ulaştı.

Tilki deliğinde mahsur kalan köpeğine 3 gün sonra canlı olarak ulaşan Whitton gözyaşlarına boğuldu. O anlar kameralara da yansırken, yürekleri ısıtan kavuşma sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.

Whitton, bir daha böyle bir şey yaşamamak için köpeğine GPS’li tasma takacağını belirtti.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.