DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Güney Kıbrıslı piskopos: Anne hamileyken anal seksten zevk alırsa çocuğu eşcinsel olur

Güney Kıbrıslı piskopos: Anne hamileyken anal seksten zevk alırsa çocuğu eşcinsel olur
27.07.2019
241
A+
A-

Kıbrıs Rum Kesimi’nin Güzelyurt (Morphou) Piskoposu Neophytos ‘hamilelik sırasında anal seks yapılması durumunda doğacak çocuğun eşcinsel olacağını’ iddia etti.

Daily Mail’in aktardığına göre Akaki’deki bir ilkokulda konuşan piskopos, “Kadın bu sırada anal seksten haz alırsa bir arzu doğuyor ve bu arzu çocuğa da geçiyor” dedi.

“Ruhsal diyaloglar toplantısı” isimli konuşmalarında her yaştan insanların sorularını yanıtlayan Piskopos, “Eşcinsellik ebeveynlerin cinsel ilişkisi sırasında ya da hamilelik döneminde meydana geliyor ve ebeveynlerin anormal bir cinsel eyleminin ardından geliyor. Daha açık konuşmak gerekirse, anal seks sonrasında. Kadın bundan zevk alırsa, bir arzu doğuyor ve bu arzu çocuğa geçiyor” dedi.

Yaptığı açıklamanın internette milyonlarca kişiye ulaşmasının ardından, “Benim anlattıklarım Ortodoks kilisesinin düşünceleri” dedi.

‘KADIN ORAL SEKSTEN HOŞLANIRSA ÇOCUK DİŞÇİ Mİ OLUR?’

Kıbrıs Rum Kesimi’ndeki bir LGBTI oluşumunun paylaştığı videoya yapılan yorumlarda, “Öyleyse kadın oral seksten hoşlanırsa çocuk dişçi mi olur?” sorusu yöneltildi.

Kıbrıs Rum Kesimi, 1998’de eşcinselliği suç olmaktan çıkarmıştı.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.