DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hem kadın hem de erkek olarak doğum yapan ilk kişi oldu

Hem kadın hem de erkek olarak doğum yapan ilk kişi oldu
14.12.2017
264
A+
A-

4 yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek olan Kaci Sullivan, dünyaya sağlıklı bir bebek getirdi. Kaci Sullivan, 5 yıl önce de kadın olarak bir başka bebek doğurmuştu.

Milliyet’ten Mehmet Can Kömürcü’nün haberine göre;Kadın olarak doğan fakat cinsiyet değiştirme ameliyatı ile 4 yıl önce erkek olan ABD’li 30 yaşındaki Kaci Sullivan, geçtiğimiz ay doğum yaptı.

Kadın olduğu dönemde de bir bebek dünyaya getiren Kaci Sullivan böylece dünyada hem erkek hem de kadın olarak doğum yapan ilk kişi oldu.

Kaci Sullivan, 27 yaşındaki erkek arkadaşı Steven’dan bir bebek dünyaya getirmek istiyordu. Bu sebeple erkeklik hormonu almayı bir süre bırakan Kaci Sullivan geçtiğimiz Şubat ayında hamile kaldı.

Geçtiğimiz ay çift, 3 kilo 88 gramlık bir bebekle mutluluklarını taçlandırdı.

Kaci Sullivan ayrıca Grayson adlı 5 yaşında bir çocuk sahibi. Kaci Sullivan, Grayson’ı doğurduğu zaman henüz cinsiyetini değiştirmemişti.

Çift, dünyaya gelen yeni bebekleri sayesinde mutluluktan havaya uçuyor.

Küçük bebeğe dünyaya hoşgeldin diyor ve çiftin mutluluğunun daim olmasını diliyoruz 🙂

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.