DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kim Jong-un’un ensesindeki bandaj gündem oldu

Kim Jong-un’un ensesindeki bandaj gündem oldu
03.08.2021
142
A+
A-

Son dönemde sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un son fotoğrafları uluslararası kamuoyunda tartışma yarattı.

Sözcü’de yer alan habere göre;Geçen yıllarda ciddi sağlık sorunları yaşayan ve bir dönem “acaba öldü mü” dedirtecek kadar kamuoyunun karşısına çıkmayan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un yeni fotoğrafları tartışma yarattı.

Kuzey Kore liderinin katıldığı bir etkinlikte ensesinde büyük boyutlarda bir yara bandı olması başta Güney Kore medyası olmak üzere uluslararası kamuoyunda gündem oldu. Kim Jong-un’un 24-27 Temmuz’da katıldığı askeri bir etkinlikte çekilen fotoğraflarında ensesinin sağ tarafında bandaj görülüyor ve daha sonra çekilen fotoğraflarda ise koyu yeşilimsi bir iz dikkat çekiyor. Fakat 29 Temmuz’da çekilen bir başka fotoğrafta ise bu iz de yok oluyor.

lk fotoğraf 29 Temmuz’da çekilirken ikinci ve üçüncü kare 24-27 Temmuz arasında çekildi.

Güney Kore medyası Kim Jong-un’un sağlık durumunun kötüye gittiğine dair iddialarda bulunurken, fotoğraflardan bandajın sebebi ya da yaranın nedenine dair bir yargıya varılamayacağını aktardı. Kuzey Kore resmi medya kuruluşlarının geçen hafta Kim Jong-un’u özellikle karşıdan çektiğine dikkat çeken Güney Kore basını, özellikle ensesinin kadraja alınmadığını aktardı.

Mayıs ayında aşırı kilo kaybı yaşadığı için çok hasta olduğu iddia edilen Kim Jong-un, geçen yıllarda bir ameliyat geçirmiş ve uzunca bir süre kamuoyunun karşısına çıkamamıştı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.