DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Korkunç olay!

Korkunç olay!
19.03.2018
253
A+
A-

ABD’nin Utah eyaletinde Clarissa ve Brett Tobiasson çifti evlat edindikleri 6 yaşındaki oğullarına 1 sene boyunca işkence etti. Bodruma kilitlenen çocuk ten rengi değişene kadar havuç yemeye zorlandı.

ABD’de yaşayan Clarissa ve Brett Tobiasson çiftinin, evlatlık aldıkları beş yaşındaki oğullarına bir seneden fazla süredir işkence yaptıkları ortaya çıktı.

Çiftin oğullarını karanlık bir bodruma kapattığı, burada fareler ve böceklerle dolu bir yerde çocuğun yiyecek bulamadan ve tuvalet olmadan yaşadığı ortaya çıktı.

5 yaşında işkence görmeye başlayan çocuğun bugün 6 yaşında olduğu, ve yalnızca bir battaniye ile bodrum katında küçük bir hücresi olduğu belirlendi.

Ailenin bu süre içerisinde çocuğu yalnızca havuçla beslediği ortaya çıktı. Eve gelen bir misafirin yardımıyla olay polise aktarılırken ismi açıklanmayan kadın şu ifadelerde bulundu: Evde kaldığım ilk gün pizza siparişi verdik. Ancak oğullarının bunu yemesi yasaktı. Sadece söyledikleri süre içerisinde verdikleri havuçları bitirebilirse pizza yiyebilecekti. Ancak vücudu havuçla beslenmekten turunculaşmıştı ve o bunu yapamadı… Hayatımda yaşadığım en kötü yolculuklardan biriydi.

Polis, eve gelen misafir sayesinde olayı açıklığa kavuştururken, soruşturma başlatıldı. Ailenin çocuğu sadece havuçla beslediği, su ve yemek vermediği bu yüzden çocuğun ten renginin değişmeye başladığı ortaya çıkarıldı.(cnntürk)

ETİKETLER:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.