DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Korkunç olay… Polis baskınında ortaya çıktı

Korkunç olay… Polis baskınında ortaya çıktı
02.11.2018
251
A+
A-

Polonya’dan İngiltere’ye gelen bir adamın ülkenin göbeğinde köle tutulduğu ortaya çıktı… İhbar üzerine Southampton’daki 8.6 milyon TL’lik eve baskın yapan polisler, akademisyen bir çifte ait villada bir adam buldu. Adamın yıllardır zorla konutta tutulduğu açıklandı.

2018’in İngiltere’sinde gündem kölelik… Ülkenin güney kıyısındaki Hampshire’ın en büyük kenti olan Southampton, bölgenin ileri gelen ailelerinden birinin evinde köle bulunmasını konuşuyor. İngiliz basınında geniş yer alan bu olay, bugün manşetleri süslerken olayın detayları resmen kan donduruyor.

Bölgede yaşayanların, Pritpal Binning ve eşi Palvinder’a ait evde çok sayıda tadilat yapılması ve çiftin şüpheli davranışları üzerine polise haber vermesinin ardından, Leh adamın bir sağlık kuruluşuna giderek, “Beni yemek karşılığında çalıştırıyorlar, zorla burada tutuyorlar” demesi üzerine dün bir baskın düzenlendi. Çiftin 5 yatak odalı ve 8.6 milyon TL’lik evine düzenlenen baskında ise korkutucu bir gerçek ortaya çıktı.


Akademisyenin adamı nasıl kaçırdığına ve hapis tuttuğuna dair soruşturma başlatıldı.

Birçok ünlü futbolcunun yaşadığı mahalleye yapılan baskında polis adamın doğru söylediğini tespit etti. Evin müştemilatında ismi açıklanmayan 40’lı yaşlarındaki adamın bir şezlongta yattığı ve tuvaleti olmadan bir hapis hayatı yaşadığı belirlendi. 4 yılı aşkın bir süredir çiftin evinde kapalı tutulan adama battaniye bile verilmediği açıklandı. Güvenlik güçleri 56 ve 54 yaşlarındaki çifti gözaltına alırken kan donduran detaylar da ortaya çıktı.


Köle olarak çalıştırılan adamın yaşadığı yer.

Görgü tanıkları, Polonya’da doğan adamın komşularla konuşmaya çalıştığını fakat bu sırada ev sahibinin gelip bunu engellediğini açıklarken, Binning’in Southampton Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Bölümü’nde görevli olduğu aktarıldı. İsmini açıklamayan komşulardan biri, “Onlar 20 yılı aşkın bir süredir burada yaşıyordu. Böyle bir şeyin olmasından dolayı çok şaşkınım. Daha önce evin etrafında tanımadığım birini görmüştüm kocaman çöp kovası taşıyordu. Benim bahçıvanımla konuşmaya çalıştı fakat Pritpal onu engelledi. Ev çok değişti, eskiden böyle değildi ve hep tadilat yapıyorlardı” dedi.

Kaynakl:Sözcü


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.