DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MasterChef jürisi Gary Rhodes, 59 yaşında hayatını kaybetti

MasterChef jürisi Gary Rhodes, 59 yaşında hayatını kaybetti
28.11.2019
255
A+
A-

İngiltere’de yayınlanan MasterChef programında jüri üyesi olan 59 yaşındaki ünlü şef Gary Rhodes, hayatını kaybetti. Ünlü şefin ailesi, ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

İngiltere’deki MasterChef programında da jüri üyeliği yapan ünlü şef Gary Rhodes, Dubai’de hayatını kaybetti. Gary Rhodes’un ailesi acı haberi sosyal medyadan duyurdu.

ÖLÜM NEDENİ BİLİNMİYOR

Yapılan acı açıklamada “Rhodes ailesi harika bir eş, baba ve kardeş olan Gary Rhodes’un vefatını üzüntüyle duyuruyor.” ifadeleri kullanıldı. ünlü şefin neden öldüğü ise henüz bilinmiyor. Ailesi tarafından yapılan paylaşımda da bu konuyla ilişkin bir açıklama yapılmadı.

DÖRT RESTORANI VAR

Dünyaca ünlü şef, Masterchef’in yanı sıra Hell’s Kitchen ve Rhodes Around Britain programlarıyla da izleyenlerin karşısına çıkmıştı. Dubai’ye 2007 yılında yerleşen şefin, burada Rhodes 2010 ve Rhodes W1 adında iki restoran sahibiydi. Gary Rhodes, dünya çapında sahip olduğu dört restoranın başaşçılığını üstleniyordu, bu restoranlardan ikisi Dubai’dedir.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.