DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Otostopla bindiği arabadan dehşeti yaşadı!

Otostopla bindiği arabadan dehşeti yaşadı!
25.02.2019
242
A+
A-

Üniversite 1’inci sınıf öğrencisiyken Portekiz’deki Aljezur kentine giden Kate Juby, yaşadığı dehşetle İngiltere gündemine oturdu. Yaşadıklarını 2 yıl sonra anlatabilen Kate Juby, 2017 yılının Nisan ayındaki dehşeti anbean anlattı.

Aljezur’dan ülkesine dönmek için havalimanına otostop yaparak gitmek isteyen Kate Juby, yolun yarısında durarak kendisini bekleyen 33 yaşında Tiago Curado de Sousa’nın aracına bindi. Bir süre arabayla ilerledikten sonra genç kızı araçtan zorla indirip sürükleyerek yolun kenarına götürdü. 2 kez tecavüz etti.

Genç kız, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Yalnızca ‘Lütfen beni öldürme’ diyordum. Korkunç şeyler olurken bana ‘bebek’ diyordu. Çığlık atıyordum. Elinden kurtulunca sırt çantamı aldım ve kaçtım.”

Tekrar ana yola çıkan genç kız, bu kez şanslıydı. Juby’yi araçlarına alan Alman çift, hemen genç kızın üzerini bir battaniyeyle örterek yaşadığı şoku atlatmasına yardımcı olmaya çalıştı ve korkunç olayı polislere haber verdi

BİR DEHŞET DE HASTANEDE YAŞANDI

Polisin olay yerine geldikten sonra genç kızı Portimao Hastanesi’ne götürdüler. Ancak genç kız orada başka bir kabusu yaşadı. Hastaneye bir odaya götürülen Juby’nin tüm elbiseleri alındı, yatağa bağlandı. Doktorlar ise, genç kıza sürekli ağlamayı kesmesini söyledi.

Hastanede saatler süren işlemlerin ardından tekrar karakola götürülen Juby, polislerin yardımıyla annesini arayabildi. Telefonda gözyaşları içinde söylediği ilk cümle ise ‘Anne, tecavüze uğradım’ oldu.

Portekiz’de yargılanan Curado de Sousa mahkemenin sonunda hiçbir ceza almadan binadan ailesiyle birlikte çıktı.Juby’nin gözleri önünde kolunda eşi ile birlikte özgürce yürüyen Curado de Sousa, gülümseyerek genç kızın gözlerinin içine baktı.

HALA TRAVMA YAŞIYOR

Dailymail’de yer alan habere göre İngiliz basınına konuşan Kate Juby, olayın üzerinden yaklaşık iki yıl geçmesine rağmen hala travma ve acılarının sürdüğünü söyledi.

Her gece kabuslarla uyanan 23 yaşındaki genç kız, psikolojik destek alıyor.

Genç kız, yaşadığı sorunlar nedeniyle öğrenim gördüğü Liverpool John Moores Üniversitesi’ni de bıraktı.(mynet/Betül Kurucu)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.