DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Prens Harry’den dikkat çeken sözler

Prens Harry’den dikkat çeken sözler
02.01.2021
161
A+
A-

Prens Harry ve eşi Megan Markle, oğulları Archie adına kurdukları Archewell adlı vakfın web giriş sayfasına, çiftin birlikte yazdıkları yeni yıl mesajı ve Prenses Diana’nın oğlu Prens Harry ile olan fotoğrafını koydu.

Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak ABD’ye yerleşeyen ünlü çift, 2021 yılı için paylaştıkları mesajda, “Annemin oğluyum. Ve oğlumuzun annesiyim. Birlikte size Archewell’i getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Prens Harry mesajda kendisini ‘Annemin oğluyum’ ifadeleriyle tanımlarken, Meghan Markle’ın ise ‘Ve oğlumuzun annesiyim’ ifadelerini kullandığı görüldü.

Çiftin paylaştığı mesaj.

Archewell Vakfı’nın kültürel değişim için kurulduğu ve kâr amacı gütmeyen çalışmaların yanı sıra prodüksiyon işlerinin de yapılacağı vakfın tanıtım sayfasında yer aldı.(Sozcu.com.tr)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.