DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rashad Muhammed’in yalanı ortaya çıktı! Meğer kız arkadaşı ölmemiş

Rashad Muhammed’in yalanı ortaya çıktı! Meğer kız arkadaşı ölmemiş
26.02.2019
234
A+
A-

Erzurumsporlu Rashad Muhammed’in Sivasspor maçı öncesi kız arkadaşı Martine Fredriksen’in hayatını kaybettiği iddiası herkesi derinden yaralamıştı. Ancak Rashad’ın Norveç’e gidip kendisinden ayrılan kız arkadaşını barışmaya ikna etmek için bu yola başvurduğu iddia edildi.

Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Fransız futbolcu Rashad Muhammed’in Sivasspor maçı öncesi kız arkadaşının öldüğü haberi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Norveç’te yaşayan Martine Fredriksen’in trafik kazasında öldüğü haberine rağmen maça çıkan Rashad’ın bu tutumu büyük yankı uyandırırken, aslında olayın çok farklı olduğu anlaşıldı. Rashad’ın Norveç’e gidip kendisinden ayrılan kız arkadaşını barışmaya ikna etmek için bu yola başvurduğu ortaya çıktı.

Çıkan haberlerin ardından hem Norveç hem de Türkiye’den bir sürü mesaj aldığını belirten Martine Fredriksen, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Rashad ile 17 Şubat Pazar gününe kadar sevgiliydik. Linn Kristine ve benimle aynı anda sevgiliymiş. Biz birbirimizi bulduk ve o sabah bunu Rashad’a söyledik. İkimiz de ondan ayrıldık. Sonra o gün bir anda Rashad’ın Norveç’te sevgilisinin öldüğü yönünde haberler çıktı. Herkes bana ‘Öldün mü?’, ‘Seni tanımak güzeldi’ diye mesajlar atmaya başladı. Haberlerin hepsini takip ettim. Teknik direktörleri Mehmet Özdilek bile inanmış oyuncusuna. Herkes öldüğümü sanıyor ama ben yaşıyorum. Rashad, Türkiye’deki insanları yanıltıyor.”(MYNET)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.