DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Seks yapmak istemeyen kocasının cinsel organını kesti

Seks yapmak istemeyen kocasının cinsel organını kesti
05.07.2019
311
A+
A-

Doğu Afrika ülkesi Uganda’da bir kadın, kendisiyle seks yapmak istemeyen kocasının penisini kesti. Dehşet verici olayın ardından ruh hastası kadın kayıplara karıştı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; dehşet verici olan 30 Haziran’da yaşandı. 35 yaşındaki Beatrice Acen, eve aşırı alkollü geldi ve 46 yaşındaki kocası Moses Okot ile cinsel ilişkiye girmek istedi.

Çiftçi olduğu belirtilen Okot, gün boyunca avda olduğunu ve eve henüz döndüğünü söyledi. Sonrasında ise yemek yiyip yattığını anlattı.

Talihsiz adam uykudan uyandığında pantolonunun kan revan içinde olduğunu fark etti. Dehşet verici olayın ardından Acen kayıplara karıştı.

Moses Okot, “Bir erkek olarak, böylesi bir şeye müsamaha gösteremezdim, bu nedenle de düzelir umuduyla onunla seks yapmama kararı aldım” şeklinde konuştu.

Okot’un daha önce de karısının şiddetine maruz kaldığı ortaya çıktı. İkilinin yaşadığı köyün lideri, “Geçen yıl da Beatrice Acen, kocasının köprücük kemiğini kırmıştı” dedi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.