DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sevgilisine kendini kelepçeledi hastanelik oldu

Sevgilisine kendini kelepçeledi hastanelik oldu
28.02.2021
165
A+
A-

Ukrayna’da yaşayan genç aşıklar Sevgililer Günü’nde bir karar alarak aşklarını doyasıya yaşamak için birbirlerine kelepçelendiler. Fakat çift kısa bir süre sonra hastanelik oldu.

Ukrayna’nın en büyük ikinci kenti Harkov’da yaşayan Viktoria Pustovitova ve Alexander Kudlay, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde bir karar aldı. Çift, “siyam ikizi” gibi yaşamak ve aşklarını doyasıya yaşamak için metal bir kelepçe satın aldı.

Daha sonra kelepçenin uçlarını kollarına takan çift fiziksel olarak da birbirlerine resmen bağlanmış oldu. Çift 3 ay boyunca kelepçeyle yaşamayı planlarken bir süre her şey yolunda gitti.

TEK ZORLUĞU TUVALETTİ

Çift birlikte zaman geçiriyor, birlikte yemek yapıyor ve ev işlerini birlikte hallediyordu.

Öyle ki evde birlikte işlerini yapan ve kelepçeli olmalarına rağmen otomobil bile kullanabilen Alexander ve Viktoria en büyük zorluğu yemek yemeye gittikleri restoranların tuvaletlerinde ve ortak tuvaletlerde yaşadıklarını söyledi.

Viktoria, kadınlar tuvaletine gitmek istediklerini fakat diğer kadın müşterilerin Alexander’ı görünce duruma tepki göstererek şikayet ettiklerini söyledi.

FİKİR ALEXANDER’DAN GELMİŞ

Alexander, kelepçe fikrinin kendinden çıktığını da vurgulayarak söyledi.

Alexander, “Viktoria, her kavgamızdan sonra evden kaçmakla beni tehdit ediyordu. Ben de espri yoluyla seni kelepçeleyeceğim dedim. Ve daha sonra iş buralara kadar geldi” dedi.

ÖNCE MERHEM SÜRDÜLER AMA…

Fakat bir süre sonra 28 yaşındaki Viktoria’nın vücudunda yaralar belirmeye başladı. 33 yaşındaki Alexander da bu durumu anlayamayınca önce merhem kullandı. Fakat bu durum da soruna bir çare olmadı.

Yaraların belirginleşmesi ve acı vermesiyle birlikte çift soluğu hastanede aldı. Sorunun “birbirleriyle çok yakın olması” olduğunu düşünen çifte bir şok da hastanede geldi. Dermatolog Tatyana Egorova, çiftin bu garip deneyi bir an önce bırakmasını isteyerek teşhisi koydu.

Egorova, “Genç hastanın kolunda çıkan yaralar çıban. Bunun sebebi derinin uzun süre metal ile temas etmesi ve kan dolaşımını etkileyecek şekilde kelepçenin sıkması. Bu ciddi sorun olabilirdi” dedi.(Sozcu.com.tr)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.