DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor… Kontrole gitti gözlerine inanamadı!

Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor… Kontrole gitti gözlerine inanamadı!
31.10.2019
245
A+
A-

İskoçya’da hamile bir kadının ultrason filmine yansıdığı iddiasıyla sosyal medyada paylaştığı görsel büyük yankı uyandırdı.

The Sun gazetesinin haberine göre; İskoçya’nın Glasgow şehrinde yaşayan Jemma Houston, rutin kontroller için doktora gitti. 31 haftalık hamile olan Houston, 4 boyutlu ultrasonla muayene edildi.

İddiaya göre; ultrasonda bebeğin eliyle zafer işareti yaptığını gören doktor, şaşkınlığını gizleyemedi. Doktordan ultrason filmini alan Houston, görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı.

‘Yakınlarının işte annesinin kızı’ dediğini söyleyen Houston, “Muayeneye her gittiğimde doğru pozisyonda olmuyordu. Bu kez adeta poz verdi. O tam bir diva. Çevremdeki herkes bu durumla çok eğlendi” ifadelerini kullandı.

Houston’ın paylaşımı sosyal medyada kısa sürede binlerce kez paylaşılırken, İngiliz basınına da konu oldu.

Sosyal medyada fotoğrafın gerçek olmayabileceğine yönelik yorumlar da dikkat çekti.(Sozcu.com.tr)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.