DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Sosyopat cüce’ diyorlardı… İlk kez konuştu!

‘Sosyopat cüce’ diyorlardı… İlk kez konuştu!
06.11.2019
233
A+
A-

9 yıl önce bir çift, evlatlık aldığı 6 yaşındaki Natalia Grace’in, aslında 22 yaşında olduğu iddia edip kendilerini öldürmeye çalıştığını ileri sürmüştü. Yıllardır kayıp olan kız ilk kez konuştu. Kristine Barnett ve Michael Barnett çifti, 2010 yılında 6 yaşındaki Ukraynalı kız çocuğu Natalia Grace’i evlat aldı. Çift 3 yıl ABD’de Natalia ile beraber yaşadıktan sonra Kanada’ya taşınmaya karar verdi. Natalia’nın davranışlarındaki bozuklukları fark edip korkmaya başladığını iddia eden çift, kızı terk etti.

Evlat edinen çifte göre ’22 yaşında sosyopat cüce’ Kristine Barnett isimli 3 çocuk annesi kadın, 9 yaşındaki evlatlık çocuğu Natalia’yı terk ettiği için ağır ihmalle suçlandı. Ancak ailenin hikayesi biraz tuhaf. Çünkü anneye göre 9 yaşındaki kızı aslında 22 yaşında ve onu öldürmeye çalışan bir sosyopat!

Polis, çifti Natalia’yı terk etmekle suçladı! Ebeveynlik hakkında kitaplar yazan Kristine ile eşi Michael Ukrayna doğumlu Natalia’yı 2010 yılının Mayıs ayında evlat edindi. 2013’te Kanada’ya taşınmadan bir hafta öncesinde onu Indiana’daki evlerinde bırakıp gitmekle suçlandı. Barnett’lara açılan davada polis, ailenin cücelik hastalığı nedeniyle yürümekte zorluk çeken Natalia’yı, 3 yıl boyunca eve terk ettiklerini iddia etti.

Çift ise Natalia’nın, psikopat olduğunu ve onları öldürmeyi planladığını iddia etti! Ancak 45 yaşındaki annenin ve ailesinin iddialarına göre bu davada onlar kurban. Kristine, Natalia’nın belgelerinin tamamen yanlış olduğunu ve aslında 22 yaşında olduğunu öne sürdü. Çifti, uykularında bıçaklamakla tehdit ettiğini, çamaşır suyuyla zehirlemeye çalıştığını hatta Kristine’ı bir keresinde elektrikli bir çite iterek öldürmeye kalkıştığını iddia etti.

ABD’de Dr. Phil’in programına çıkan Natalia Grace ilk kez konuştu!ü Natalia, yıllar sonra ortaya çıktı. Yine Indiana’da yaşayan, eski bir papaz olan 36 yaşındaki Antwon Mans ile 39 yaşındaki eli Cynthia Mans ve 5 çocuğu tarafından evlat edinildi. Facebook hesaplarından ailece çekilen fotoğraflarını paylaştı. İsmini vermek istemeyen bir aile dostu da, ailenin Natalia ile ilgilendiğini, çılgınca şeyler olmadığını, ailenin iyi insanlar olduğunu söyledi. “Ben bir doktor ya da psikiyatrist değilim ama Natalia ile konuşuyor ve ona inanıyorum. Onun 30 yaşında olup olmadığını sorarsanız bunun gülünç olduğunu söyleyebilirim.” demişti. ABD’de yaşadığı ortaya çıkan Natalia Grace ABD’de Dr. Phil’in programına çıktı ve ilk kez konuştu.

Pazartesi yayınlanacak bölümün tanıtımında Natalia Grace, ailesinin iddialarına gözyaşları içerisinde “Bu kesinlikle doğru değil.” dedi.

16 yaşında olduğunu ve terk edildiğinde küçücük olduğunu belirterek ailesini yalancılıkla suçladı ve “Söylenilenlerin hepsi yalan. İnsanlar hikayeyi bir de benden dinlemeli.” dedi.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.