DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tatil gemisinde aldatma rezaleti

Tatil gemisinde aldatma rezaleti
28.03.2023
111
A+
A-

Arkadaşlarıyla cruise gemisiyle tatile çıkan genç kadın hayatının şokunu yaşadı.

ABD’de yaşayan Kayla Gardner’ın arkadaşları ve sevgilisiyle birlikte lüks bir cruise gemisinde çıktığı tatil kalp kırıklığı ve şok ile sona erdi…

Facebook ve Instagram’ın rakibi olarak bilinen sosyal medya platformu TikTok’ta paylaşılan videolarda genç kadın arkadaşıyla gemideki kamarasında oturup televizyona bakarken hiç beklemediği bir görüntüyle karşılaştı.

Geminin ana güvertesinde yaşananları anlık olarak aktaran “Canlı Yayın” kamerasından yansıyan görüntüleri izleyen Gardner ve arkadaşları, genç kadının erkek arkadaşını başka bir kadınla flörtleşirken gördü. Güvertede yaşananları aktaran kamera görüntülerini görünce ne olduğunu anlamayan Gardner önce, “Bu erkek arkadaşıma çok benzeyen biri” diyerek durumu inkar etti.

Kamaradan yemek alma bahanesiyle çıkan erkek arkadaşını başka bir kadınla sarmaş dolaş gören kadın daha sonra kameranın yakın çekim yapmasıyla öfkelendi. Canlı yayında çekildiğini fark etmeyen adam kadının boynuna kolunu doladıktan sonra cep telefonu numarasını da aldı.

ÇİFTİN AKIBETİ BELLİ DEĞİL

TikTok’ta paylaşılan görüntülerde Gardner, “Olamaz, olmaz, bu gerçek olamaz” diye ekranı izlerken bağırıyor. Paylaşımda Gardner şaşkına dönmüş bir şekilde olan biteni izlerken görülüyor. Fakat Gardner ve erkek arkadaşının durumu ve daha sonra neler yaşandığına dair yeni bir video gelmemesi de endişe yarattı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Seni aldatan adama ne oldu?”, “Senin yerinde olsam adamı gemiden atardım” yorumları yaparak çiftin son durumunu ve ayrılıp ayrılmadıklarına dair sorular sordu. Fakat henüz Gardner’dan ya da arkadaşlarından bir açıklama gelmedi.

SOZCU.COM.TR


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.