DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tıpatıp ikizler aynı adamla evlenmek için her yolu deniyor

Tıpatıp ikizler aynı adamla evlenmek için her yolu deniyor
24.12.2018
322
A+
A-

Dünyanın ‘en çok birbirine benzeyen tek yumurta ikizleri’ olarak ünlenen Anna ve Lucy DeCinque geçtiğimiz yıl, erkek arkadaşlarının aynı kişi olduğunu ve onunla evlenmek istediklerini açıklamıştı. Ancak bu istekleri hukuksal bazı engellere takıldı.

Ben Bryne isimli tamirci bir adamla 6 yıldır bir aşk ilişkisi içinde olan ikizler ilişkilerini bir adım yukarıya taşıyarak aynı adamla evlenmeye karar verdi.

Ancak ikizler bunun hukuken mümkün olmayacağını kısa süre önce öğrendi.

İkizler, “Tamam, aynı adamı paylaşıyoruz ve onunla evlenmek istiyoruz. Ama Avustralya’daki yasalar bunu yapamazsınız diyor. Şimdi ne yapacağız?” ifadelerini kullandı.

İkizlerden Anna “Biz, birimizi alan promosyon olarak diğerini de alır konusunda hep dürüsttük. Ayrıca Ben de ikimizi de istediği hususunda ısrarcı” dedi.

Ülkedeki, 1961 yılından beri uygulanan mevcut evlilik yasası poligamiye izin vermiyor.

Kaynak:Mynet/Cenk Karanlık


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.