DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü Fransız aktör Vincent Cassel, Tina Kunakey ile evlendi

Ünlü Fransız aktör Vincent Cassel, Tina Kunakey ile evlendi
26.08.2018
280
A+
A-

İtalyan yıldız Monica Bellucci’nin eski kocası Fransız aktör Vincent Cassel, top model Tina Kunakey ile Fransa’da evlendi.

Fransız aktör Vincent Cassel , top model Tina Kunakey ile Fransa’da evlendi. 2016 yılında Biarritz’de tanışan Vincent Cassel ile Tina Kunakey 30 yaş farkına rağmen büyük bir aşk yaşadıklarını ve bunu evlilikle noktaladıklarını “Vanty Fair” magazin dergisine anlattı.

Çift, tören için Fransa’nın Basque bölgesindeki sahil kasabası Bidart’ı seçti. Bu kasaba, gelin Kunakey’in doğum yeri olan Biarritz’e çok yakın olduğu için çift tarafından tercih edildi. Belediyede kıyılan nikaha sadece çiftin ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı öğrenildi.

21 yaşındaki Tina Kunakey’in Vera Wang imzalı bir gelinlik giydiği törende 51 yaşındaki Cassel da beyaz bir takım elbise tercih etti.

İlk evliliğini 1999 yılında Monica Bellucci ile yapan Vincent Cassel’in iki tane kız çocuğu bulunuyor. Bellucci ve Cassel, evliliklerini 2013 yılında bitirdi.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.