DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Uzaylı gibi görünmek için yapmadığı kalmadı

Uzaylı gibi görünmek için yapmadığı kalmadı
23.11.2021
248
A+
A-

Uzaylı gibi görünmek için vücudunda yaptığı değişikliklerle sosyal medyada yüz binlerce takipçiye ulaşan Anthony Loffredo, son olarak sol elinin iki parmağını kestirdi.

Sosyal medyada 740 binden fazla takipçisi bulunan Anthony Loffredo, uzaylı gibi görünmek için vücudunda yaptığı değişikliklerle dikkat çekiyor.

Gözleri dahil olmak üzere vücudunun tamamını dövmelerle kaplatan 33 yaşındaki Loffredo, burnunu ve üst dudağını da aldırmıştı. Değişimini bir adım daha öteye taşıyan Loffredo, uzaylı pençesine sahip olmak için bir kez daha bıçak altına yattı.

Meksika’da operasyon geçiren Loffredo, sol elinin iki parmağını kestirdi. Ameliyatın başarılı geçtiğini Instagram hesabından takipçilerine duyuran Loffredo, durmaya niyeti olmadığı mesajını da verdi.

Vücudundaki işlemlerin henüz yüzde 34’ünü tamamladığını belirten Loffredo, sıradaki hedefinin diğer elindeki iki parmağın da kesilmesi olduğunu söyledi. Loffredo’nun takipçileri arasında yaptıklarını destekleyenler olsa da, eleştirenlerin sayısı da bir hayli fazla.

SOZCU.COM.TR


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.