DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vin Diesel hakkında cinsel saldırı suçlaması

Vin Diesel hakkında cinsel saldırı suçlaması
23.12.2023
60
A+
A-

Hollywood’un ünlü oyuncularından Vin Diesel’ın eski asistanı dikkat çekici bir suçlama yöneltti.

Hızlı ve Öfkeli serisi başta olmak üzere birçok Hollywood yapımında rol alan ve şöhrete kavuşan Vin Diesel hakkında bir cinsel saldırı iddiası gündeme bomba gibi düştü…

Vin Diesel sahne adıyla tanınan 56 yaşındaki Mark Sinclair’in eski asistanı Asta Jonasson, ünlü oyuncunun kendisine cinsel saldırıda ve tacizde bulunduğunu söyledi. Fast Five isimli filmin çekimlerinin gerçekleştiği Atlanta’daki bir otelde 2010 yılında yaşanan olay mahkemeye taşındı.

Jonasson, “Vin Diesel, onun asisanı olarak çalışırken beni otel odasında taciz etti. Beni zorladı” dedi. Olaydan birkaç saat sonra ise Jonasson şirket tarafından işten çıkarıldığını söyledi.

Jonasson Vin Diesel’i, yapım şirketini ve One Race Productions’ın başkanı olarak çalışan kız kardeşini cinsiyete dayalı ayrımcılık, düşmanca çalışma ortamı, misilleme ve haksız fesih iddialarıyla dava etme kararı aldı.

Jonasson’un avukatı Claire-Lise Kutlay yaptığı açıklamada müvekkilinin açtığı davanın Diesel’i ve “cinsel saldırıya izin veren ve örtbas edenleri korkunç eylemlerinden sorumlu tutmayı” amaçladığını söyledi. Vin Diesel’in sözcüsü ise konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Davada yer alan detaylar da ortaya çıktı. Jonasson’un gelmesinden kısa bir süre sonra bir akşam Vin Diesel’in güvenliği onu aradı ve telefona cevap vermediğini, St. Regis otelindeki odasından çıkması gerektiğini söyledi. Davaya göre, Jonasson Vin Diesel’e haber verdiğinde, çıplak aktör onu yatağına çekti. Davaya göre Jonasson ona durmasını söyledi ve elinden kurtulmak için mücadele etti, sonunda yatak odasından kapıya doğru koştu.

MASTÜRBASYON YAPMIŞ

İddiaya göre Diesel, Jonasson’dan kapıyı açmamasını istedi ve davada güvenliği ve işi için korktuğunu söyleyen Jonasson’a zorla sarıldı. Şikayet dilekçesinde Diesel’in Jonasson’u elle taciz ettiği ve durması için yalvaran Jonasson’u zorla öptüğü belirtilirken, Diesel’in Jonasson’un “vücudunu taciz ettiği” ve iç çamaşırını çıkarmaya çalıştığı ifade ediliyor.

Kayıtlara geçen iddiaya göre, kadın çığlık atarak banyoya doğru koştu ve aktörü yere düşürdü, ancak aktör ayağa kalktı ve onu vücuduyla duvara ittirdi. Diesel, sözlü olarak reddettiği halde onu erekte olmuş penisine dokunmaya zorladı ve ardından mastürbasyon yaptı.

Davada, “Dehşete kapılan Bayan Jonasson gözlerini kapatarak cinsel saldırıdan uzaklaşmaya ve onu kızdırmaktan kaçınmaya çalıştı” deniyor.

Dava dilekçesinde, genç kadının bu olaydan kısa bir süre sonra bizzat Vin Diesel’in kız kardeşi Samantha Vincent tarafından kovulduğu belirtilirken, “Bu açık bir mesajdı. Jonasson, Vin Diesel’in cinsel saldırısına direndiği ve bu olayın üstünün kapatılmasını istediği için kovuldu” ifadesi de yer aldı.

Sozcu.com.tr


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.