DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Altcoin Nedir? Nasıl alınır?

Altcoin Nedir? Nasıl alınır?
27.01.2018
280
A+
A-

Altcoin Nedir? Nasıl alınır?

Bitcoin, kısaca şifrelenmiş bir kod dizini kullanan sanal para birimi olarak  olarak biliniyor. Son zamanlarda bu alana olan ilginin artması ile beraber çözümlenen bitcoin şifreleri artmış ve bu işle ilgili donanımlar üretilmiştir. Bitcoin dünyasına olan ilginin artması ile üretilen şifrelerin zorlukları da paralel artmış bu da farklı bitcoin türevlerinin türemesine yol açmıştır.

Farklı bir algoritma yapısına sahip olan yeni şifrelenmiş birimlere Altcoin denir. Yani bir nevi bitcoin benzeri/türevi şifrelenmiş para birimleridir. Gündemde 200’den fazla altcoin bulunmakta ve bunlar bitcoin exchange sitelerinde oldukça ilgi görmektedir.

Bitcoin’in zamanında 1 doların altında olduğunu söylemeden geçmeyelim. Bitcoin trenini kaçıranların altcoin diye tabir edilen diğer para birimlerine yöneldikleri gerçek.

Peki alt coin nasıl alınır?

Ülkemizde bulunan kripto para borsalarında altcoinler yeni yeni satışa sunulurken bütün hepsi bulunmamaktadır. 1400’ün üzerinde altcoin olduğu biliniyor. Peki alt coinleri nereden ve nasıl alabiliriz? Hangi altcoinleri almalıyız? Hangi para birimleri Bitcoin gibi yükselecek?

EN ÇOK TERCİH EDİLEN BINANCE!

Altcoin borsası dediğimiz zaman hemen hemen herkesin bildiği bir siteden bahsetmemizde yarar var. Binance birçok ülkeden yatırımcıları buluşturan kripto para borsasıdır. Bu borsada ister Dolar ile isterseniz Bitcoin veya ETH ile işlem yapabilirsiniz. Bahsettiğimiz kripto para birimleriyle diğer altcoinleri alabilirsiniz. Peki Binance’ye nasıl üye olunuyor.

BINANCE’YE NASIL ÜYE OLUNUYOR?

Altcoin almak isteyenlerin tercih ettiği güvenilir kripto para borsası olan Binance’nin üyelikleri kısa bir süre için tekrardan aktif edildi.  Sisteme üye olmak için ilk başta aşağıdaki linke tıklayarak açılan sayfada register yazısına tıklamanız gerekli. Ardından açılan sayfada gerekli yerleri doldurmanız gerekmektedir.

https://www.binance.com/

Üyelik işleminin ardından aklınızda oluşan soruları bize aşağıdaki yorum kısmından iletebilirsiniz. Bizler de en kısa zamanda sizlere dönüş yaparak yardımcı olacağız.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.