DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bitcoin’den para kazanmak mümkün mü?

Bitcoin’den para kazanmak mümkün mü?
20.02.2018
333
A+
A-

Bitcoin tarihinin en büyük düşüşlerini yaşadıktan sonra tekrardan yükselişe geçmiş durumda. Eylül ayında 16 bin TL seviyesinde dolaşan Bitcoin, Aralık ayında zirve yapmıştı ve 80 bin TL’yi görmüştü. Aralık ayından itibaren sert düşüşe geçen kripto para birimlerinin en popüleri olan Bitcoin, şubat ayının başında 24 bin TL’ye kadar gerilemişti. Hafif hafif toparlanma sinyalleri veren Bitcoin, Türkiye kripto para borsalarında 44 bin TL seviyesinden işlem görüyor.

Alt Coin nedir?

Kripto para birimleri sadece Bitcoinden ibaret değildir. 1400’ün üzerind alt para birimi mevcut. Ekonomi editörlerimizin son 2 aylık süreçte yapmış olduğu analizler ve çalışmalar doğrultusunda hazırladığımız bu haberimizde sizlere bitcoinden para kazanmanın nasıl mümkün olduğunu anlatacağız.

Alt Coinleri nereden alabiliriz?

Türkiye’de TL ile işlem yapacağınız mecralar mevcut. Ancak bu borsaların dengesiz ve kullanıcısının az olmasından dolayı tavsiyemiz yurtdışı borsalarında işlem yapmanız yönünde olacaktır.

Yabancı borsalardan en çok kazandıran Binance!

Zaman zaman bitcoin haberlerine hepiniz denk gelmişsinizdir. Yaptığımız uzun analizlerin ardından sadece bitcoin alarak bekletmenin fazla kazanç getirmeyeceğini hepimiz biliyoruz.  Bitcoinden para kazananlar uzun zaman önce adetli olarak uzun seks hikaye satın aldıkları bitcoinleri ellerinde bekletmelerinden dolayı para kazandılar. Alt Coinlerde bunu yapabilir veya alım satım işlemleriyle kâr elde edebilirsiniz.

Alt coinlerden para kazanmak için öncelikle Binance sitesine üye olmanız gerekiyor. Peki Binance’ye nasıl üye olunur?

Binance’ye üye olmak için aşağıda verdiğimiz Binance’ye üye ol yazısına tıklayarak üyelik işlemlerine başlayabilirsiniz.

BİNANCE.COM’A ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN!

Linke tıkladıktan sonra açılan sayfada ‘Create Account’ yazan yere basmanız gerekiyor.

Açılan sayfada aşağıdaki resimde görüldüğü gibi alanları eksiksiz doldurmanız gerekiyor. Bu adımdan sonra binance’ye üye olmuş oluyorsunuz…

Binance’ye üye olduktan sonra ne yapmalıyım?

Binance’ye üye olduktan sonra para kazanmanız için yapmanız gerkenler oldukça basit. Öncelikle Telegram uygulamasını telefonunuza indirmeniz gerkeli. Telegram uygulamasında birçok para biriminin grupları mevcut bunların yanı sıra birçok analiz grubu mevcut. 2 aylık gözlemlerimizin ardından telegramda yayın yapanların içerisinden sadece 1 grubun davetiyesini sizinle paylaşacağız.
Aşağıdaki davetiye linkiyle gruba üye olabilirsiniz.

https://t.me/joinchat/AAAAAE0Gm6-W3saDnk8kRw

Ekonomi editörlerimiz 2 aylık süreçte grubun yaptığı paylaşımları ve analizlerini inceledi. Söylenilen seviyelerde alım ve satım yaptığınız sürece gelirinizi defalarca kez katlamanız mümkün. Editörlerimizin oluşturduğu hesabın 2 ay önceki miktarı ve şimdiki miktarını sizlerle aşağıda paylaşıyoruz. Ancak belirtmekte fayda var. Ekibimiz sürekli olarak bütün para birimlerini alıp satmamıştır. Verilen kripto para tüyolarının sadece %50’lik bir kısmına yetişip işlem yapılmıştır. İddia ediyoruz ki bütün sinyallere girebilseydik bu miktar çok daha fazla olabilirdi.

 

GRUBUN PAYLAŞTIĞI VE KAZANDIRDIĞI KAZANÇLARIN BİR KISMINDAN AŞAĞIDAKİ GÖRSELLERDEN BAHSEDEBİLİRİZ.

Siz de kazanmak için gruba üye olmanız yeterli…

İÇERİĞİMİZLE İLGİLİ BELİRTMEMİZ GEREKEN EN ÖNEMLİ NOKTA, BU BİR REKLAM İÇERİĞİ YADA SPONSORLU İÇERİK DEĞİLDİR. SADECE TAKİPÇİLERİMİZİN BİLİNÇLENMESİ VE KAZANMASI İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.