DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İşte Türkiye’nin gizemli milyarderi…

İşte Türkiye’nin gizemli milyarderi…
02.03.2018
246
A+
A-

Bu yıl 100. yılını kutlayan Forbes’in her yıl yaptığı “En Zengin 100 Türk” listesinin sonuçları açıklandı. 40 kişilik listede Murat Ülker 4.7 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada yer alırken, kamuoyunun pek de tanımadığı sürpriz isimler listeye girdi.Bunlardan en dikkat çekici isim ‘Gizemli milyarder’ başlığı ile Forbes’in kapağına taşıdığı Fatma Tuba Yazıcı oldu.

BU yıl 100. yılını kutlayan Forbes’in her yıl yaptığı “En Zengin 100 Türk” listesinin sonuçları açıklandı. 40 kişilik listede Murat Ülker 4.7 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada yer alırken, kamuoyunun pek de tanımadığı sürpriz isimler listeye girdi. Bunlardan en dikkat çekici isim ‘Gizemli milyarder’ başlığı ile Forbes’in kapağına taşıdığı Fatma Tuba Yazıcı oldu.

1 milyar 100 milyon dolarlık serveti ile Türkiye’nin en zengin 100 kişi arasında 35. sırada olan Fatma Tuba Yazıcı- Diler Holding’in patroniçesi. Eşinin ölümüyle 36 yaşında   Diler Holding’in başına geçen Fatma Tuba Yazıcı, bir anda milyarlara hükmeder oldu. Başarılı bir işkadını olan Fatma Tuba Yazıcı, servetini kısa sürede katladı. En zenginler listesine giren Fatma Tuba Yazıcı, Forbes tarafından medyadan uzak durması sebebiyle ‘gizemli milyarder’ olarak nitelendi.(Hürriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.