DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kadın Stiletto

Kadın Stiletto
06.06.2018
236
A+
A-

Kadınların  dolaplarından pek çok çeşidi var olan ve kadınların giymekten en çok hoşlandığı parçalardan biri olan kadın stiletto modelleri, en uygun fiyatları ile yerini almaya başladı. Uzun zamandır varlığını sürdüren bir marka olan ve markanın çok daha ötesinde işlevselliğini konuşturarak müşteri memnuniyetini sağlamakta olan Kemal Tanca markasından sizler de bir hayli memnun kalabilirsiniz. Ürünlerini tamamen müşteri ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda tasarlamaya ve sunmaya devam eden markanın sitesinden online bir şekilde alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yalnızca düz stiletto modellerinde değil aynı zamanda farklı modellere de yer veriyor. Sizler de bu kapsamlı ve çeşitli ürünler sayesinde tam olarak aradığınızı rahatlıkla bulabilir ve satın alabilirsiniz.

En Uygun Fiyatlı Kadın Stiletto Modelleri Sizlerle

En uygun fiyatlarıyla sistemde yerini almaya devam ve yeni sahiplerine kavuşmayı bekleyen kadın stiletto modelleriyle kombinelerinizi çok daha şık bir şekilde tamamlama fırsatını elde etmiş olacaksınız. Düz renklerden ve desenzi şekilde elde edilen klasik stiletto modellerinin yanı sıra, kemerli modelleriyle de sezona ve modaya damga vurmaya devam ediyor. Rengarenk model ve tasarımlara sahip olan stilettoların, kemerli olan modelleri dikkat çekiyor. Kadınların en çok sevdiği parçalardan biri olan stiletto modellerinde pembe, gümüş ve altın sarısı tonlar, yumuşak ve pudralı tonlar, keskin ve parlak tonlar, deri, rugan ve süet kumaştan elde edilen donuk ve mat tonlar tercih ediliyor.

Özel Gün ve Gecelerin İlk Tercihi Kadın Stiletto

Klasik modellerin dışına çıkarak modellerinde harikalara imza atan Tanca markası, kadın stiletto alanına daha fazla öncelik ve kıymet veriyor. Kolay ve farklı ödeme seçenekleri ile dilediğiniz stiletto modeline sahip olabilirsiniz. Üstelik alışverişe çıkmaya zamanınız yoksa alışverişe çıkamayacak kadar yorgun hissediyorsanız ya da bütçeniz henüz bir ayakkabı almak için uygun değilse, kred,i kartınızla ya da banka kartınızla https://www.tamertanca.com.tr/  adresine giriş yaparak gönül rahatlığıyla ve güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Özel günlerinizde en şık abiye ya da takımlarınızın altına, bu stiletto modelleri bir hayli yakışmaya hazır halde bekliyor.

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.