DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Marka Tescilinde Önemli İpuçları

Marka Tescilinde Önemli İpuçları
06.06.2018
236
A+
A-

Türk markatescil nedir? Gibi sorular her geçen gün arttıkça karşımıza çıkmaktadır. Bu sorularınızı görüp geçemedik. Markatescili sizin bir belgenizin olduğu anlamına gelmektedir. Yani firmaların açılırken almış olduğu onay belgesi o firmanın tescilli olduğu anlamına gelmektedir. Peki marka nedir sorusuna gelelim. Marka, birden fazla alanda geçen firmaların birbiri ile rekabette olduğu alandır.Bir firmanın diğer firmalara oranla daha çok satış yapması veya daha çok hizmet vermesi marka anlamına gelmektedir. Burada marka ürünlerin gittikçe daha çok masraf yapması anlamına geliyor. Marka bir ürünü alırken diğer markalara oranla daha çok bütçe harcamaktasınız. Fakat her zaman marka ürünler diğer ürünlerden daha kalitelidir. Buda markanın gittikçe daha fazla ürünlerine ilgi gösterdiğini göstermektedir.

Ülkemiz genelinde binlerce marka vardır. Peki, bu markaları nasıl ayırt edebilir nasıl sorgulayabiliriz? Bir markayı sorgulayabilmek için elinizde bir uygulamanın olması gerekmektedir. Bu uygulama size marka tescil sorgulama özelliğini sunmaktadır. İsim hakkı sorgulama gibi özellikleri bulunan bu uygulamalar ile marka sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. Peki, bu uygulamalarda tpe marka sorgulama yapabilmek mümkün müdür? Diğer tüm sorgulama işlerini yapan bu uygulamalar tpe sorgulama işlerini de sorunsuz şekilde yerine getirmektedir. Peki, bu uygulamaları kimler yapmaktadır. Bu uygulamaları uzman yazılım bilgisi olan kişiler yapmaktadır. Tüm firmaların bilgilerini bir araya getirip oluşturdukları sistemde araştırmak istediğiniz tüm firmalar hakkında bilgi edinebilirsiniz.

https://www.turkmarkatescil.com/patent-sorgulama/


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.