DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Stiletto Ayakkabı

Stiletto Ayakkabı
21.09.2018
365
A+
A-

Kadınların şık görünme isteği hiç tükenmez. Bu istekler doğrultusunda kişisel bakımlar, saçlar ve çeşitli imajlar oluşturulur. Bunun yanı sıra kıyafet seçimleri özenle yapılır ve ayakkabıya büyük önem verilir. Kadınlar ayakkabı seçimine büyük önem verirler. Kıyafetleri ile uygun olup olmaması konusunda kıyas yaparlar ve defalarca farklı kombin denemesi yaparlar. Stiletto ayakkabı kadınların birçok kombininde imdada yetişen bir model olarak bilinir. Kot pantolon tercihlerinde, abiyelerde ve daha birçok kıyafet seçiminde stiletto topuklu ayakkabı kadınların aradığı uyumu sağlamayı başarır. Ayakkabının topuk iddiası göz ardı edilemez. Stiletto ayakkabı topuklular arasında en fazla göze çarpan ayakkabı türüdür.

Stiletto Ayakkabı Modelleri

Yüksek topuğa sahip olan stiletto ayakkabılar birçok farklı renk ve desende modele sahiptir. Siyah renk ve arkası açık olan stiletto ayakkabı modeli trend olmayı başarmıştır. Sivri burun mavi stiletto topuklu ayakkabı da yaz modası için en iddialı ve şık gösteren ayakkabılar arasında yerini almıştır. Stiletto ayakkabı modellerinin daha fazlasına ulaşmak için https://www.selinshoes.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.