DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

UÇAK KİRALAMA FİYATLARI

UÇAK KİRALAMA FİYATLARI
21.09.2018
232
A+
A-

Uçak kiralama işlemi büyük çoğunlukla şirketlerin , yöneticilerin ,CEO’ların ya da daha üst mertebedeki kişilerin ihtiyaçlarına karşı çözüm odaklı olan bir işlemdir. Fakat günümüzde uçak kiralamanın adı artık özel jet kiralama olarak da geçmektedir. Çünkü uçak kiralayan kişilerin ihtiyacına göre bu adı almaktadır. Teknolojinin gelişmesiyle beraber iletişim ve ulaşım alanı da kendilerine pay çıkarmış bulunmaktadır. Şu an günümüzde tek bir tuşla ya da tek bir aramayla uçak kiralama işlemleri başlatılabiliyor.

Birçok ülkeye ve şehirlere uçak kiralama imkanı sunan şirketler ,siteler ,kurumlar mevcuttur. Fakat bir uçak kiralamadan evvel önemli olan şey güven konusudur. Merkür charter bu konuda ziyaretçilerine detaylı bilgiler sunmaktadır.

Fiyatlar

Uçak kiralama fiyatları piyasada özel jet yahut özel uçak kiralamakla aynı anlamı taşıyor ve ifade ediyor. Fiyatlar ise uçağın kabin boyutuna göre değişmektedir. Tabi ki sadece kabin boyutu fiyatı etkilememektedir. Aynı zamanda uçuş süresi de fiyatları etkilemektedir. Uçak kiralama fiyatları en düşük 45 bin ile 60 bin Türk Lirası arasında iken en fazla 100 milyara kadar çıkmaktadır. Tabi bu fiyatlar şirketten şirkete değişedebilmektedir.

Sizlerde rahat ve hızlı bir şekilde yolculuk geçirip işinizin bir an evvel hallolmasını istiyorsanız zamanınıza ve kendi konforunuza değer veriyorsanız http://www.merkurcharter.com/ adresini ziyaret edip ayrıntılı bilgilere ve iletişim kısmından uzman görevlilere ulaşabilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.