DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“2030’dan geldim” demişti! Gerçekleri tek tek anlattı

“2030’dan geldim” demişti! Gerçekleri tek tek anlattı
16.07.2019
239
A+
A-

2030 yılından geldiğini öne süren zaman yolcusu Noah’la ilgili şoke eden iddialar ortaya atıldı.

2030 yılından geldiğini iddia eden zaman yolcusu Noah sık sık gelecekte yaşanacağını öne sürdüğü olaylar hakkında insanları videolarla bilgilendiriyor.

Zaman yolcusunun gerçek kimliği ve gelecekten gelip gelmediği konuları uzun bir süredir tartışma konusu.

Geçtiğimiz cumartesi günü 16 yaşındaki YouTuber Denis Bel, zaman yolcusu Noah karakterini kendisinin canlandırdığını ve bu saçma karakteri canlandırmaya daha fazla devam edemeyeceğini öne sürdü.

Noah’ın yaşamında yarattığı etkiyi anlatan Denis Bel, sürekli olarak deşifre olma baskısı altında yaşadığını ve artık gerçekleri anlatmanın zamanı geldiğini söyledi.

Bel, zaman yolcusu Noah’ı canlandırmak için ApexTV’nin kendisi ve ailesi ile gizlilik anlaşması imzaladığını, anlaşmanın şartı olarak kimliğini gizli tutması gerektiğinden bahsetti.

Bel, gerçekleri anlattığı için ApexTV’nin deliye döneceğini çünkü her şeyi deşifre ettiğini belirtti.

ApexTV ile ilk çekimini 14 yaşında yaptığını söyleyen Bel, kanalın kendisine gerçek olmayan videolar çekme karşılığında iyi para teklif ettiğini iddia etti.

Sıra dışı iddiaları sebebiyle ölüm tehditleri aldığını söyleyen ve gerçek kimliğini saklamaktan yorulan Bel, sahte videolar sebebiyle herkesten özür diledi ve artık sıradan bir YouTuber olmak istediğini söyledi.

Kısa sürede çok sayıda görüntülenme alan video bir süre sonra ApexTV’nin telif hakkı başvurusu sebebiyle platformdan kaldırıldı.

Konuya ilişkin ApexTV’den herhangi bir açıklama henüz gelmedi.

YouTube ve Instagram üzerinde yayın yapan ApexTV, çoğunlukla gelecekten geldiğini öne süren kişilerin iddialarına yer verilen videoları yayınlıyor.

ApexTV, 2030’dan geldiğini öne süren zaman yolcusu Noah’ın yanı sıra zamanda 66 milyon yıl geriye giden ve bir dinozorla fotoğraf çekilen zaman yolcusu ve uzaylılar gibi farklı paranormal iddialara da yer veriyor

Yaklaşık 2 yıldır yayın yapan kanal, sıra dışı iddiaları büyük bir dikkatle dinleyen takipçileri sayesinde milyonlarca görüntülenme ve bu sayede ciddi oranda reklam geliri elde ediyor.

2030’dan geldiğini öne süren zaman yolcusu Noah bir süre önce gelecekte meydana gelecek olayların net tarihini vermişti.

İddialarını sıralayan Noah daha sonra gelecekten getirdiğini söylediği kitap ve dergi sayfalarını kanıt olarak göstermişti.

Zaman yolcusunun, Şubat 2019’da ABD’nin orta batı eyaletlerinde de aşırı soğukların etkili olacağını, Nisan 2019’da görme engeli olan kişilerin görebilmesini sağlayacak yeni bir tedavi yöntemi keşfedileceğini ve Haziran 2019’da yürüme engeli olan insanları yürütebilecek bir çip teknolojisinin hayata geçirileceğini söylemiş ve bu iddialar belirtilen zamanda gerçekleşmişti.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.