DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

31 Mart Dolunay’ı maskeleri düşürüyor

31 Mart Dolunay’ı maskeleri düşürüyor
31.03.2018
224
A+
A-

İkili ilişkiler, aşk ilişkileri, yakın çevremiz, ortaklarımız ile ilgili sınanacağımız on günlük sürece giriyoruz.

31 Mart Cumartesi günü Terazi burcunun 10 derecesinde Dolunay gerçekleşmektedir. Dolunay olduğu günlerde huzursuzluk hissi yaşayabilir, her zamankinden daha gergin hissedebiliriz. Gökyüzünde yoğun bir enerji vardır. Bu enerji bize hayatımızdaki bazı olguların artık sonuçlanması ve tamamlanması gerektiğini hatırlatmaktadır. Uzun zamandır uğraş verdiğimiz şeylerin hasat zamanı gibidir. Ayın en parlak olduğu dolunay dönemlerinde, gerçekler adeta mercek tutulmuşcasına ortaya çıkar.

Terazi uyum ve adalet temalarını içinde barındırır. Satürn ve Mars’ın etkileşimleri bu dolunayın çok da hafif geçmeyeceğini, sert etkilere sahip olacağını gösteriyor.

İkili ilişkiler, aşk ilişkileri, yakın çevremiz, ortaklarımız ile ilgili sınanacağımız on günlük sürece giriyoruz. Terazi teması her ne kadar uyum sağlamaya çalışmak ve dengeyi kurmak ile ilgili olsa da sert etkileşimler ilişkilerde hakimiyet kurma istediği ve zorlayıcı davranışlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkilerinizi gözden geçirme zamanı!

Değer verdiğiniz insanlar size gerçekten iyi geliyor mu? Sıkı sıkıya tutunduğunuz, bolca fedakarlık yaptığınız ilişkilerinizde sizin sağladığınız fayda nedir? Ortaklıklarınız adil bir zemin üzerine mi kuruldu?

Bu soruları kendinize sormanız faydalı olacaktır. Dolunay maskeleri düşürür ve gerçekleri görme fırsatı verir. Venüs-Neptün etkileşimi gizli saklı ilişkilerin de gözler önüne serileceğinin sinyallerini veriyor.

Astroloji hayatımızı gözlemleyip, göksel konumların desteğiyle doğru kararlar vermemiz için bize yardımcı olmaktadır. Terazi dolunayının size neyi göstermeye çalıştığını fark ederseniz, yüzleştikleriniz size bir seçim yapma şansı verir. Her seçim ise, bir vazgeçiştir. Kendinize itiraf ettikleriniz ağır gelse bile hayatınızdaki sonlanmalar, yeniay dönemlerinde yeni kapıların açılmasına imkan sağlayacaktır. Etki alanları bireysel doğum haritalarına göre değişse de, Koç-Terazi-Yengeç-Oğlak Burçları bu süreçten daha fazla etkilenecektir.(ASTROLOJİKA)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.