DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Acun Ilıcalı canlı yayın yaparken sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’dan ilginç bir yorum geldi

Acun Ilıcalı canlı yayın yaparken sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’dan ilginç bir yorum geldi
15.06.2020
219
A+
A-

Survivor 2020 ile başarılı bir sezon geçiren Acun Ilıcalı, pandemi nedeniyle uzun bir süredir Dominik’te bulunuyordu. Yaptığı yayınlarla dikkat çeken Ilıcalı’ya sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın yazdığı son mesaj dikkat çekti. Ilıcalı’nın canlı yayını sırasında sevgilisine yorum yazan Altunkaya’nın, Şeyma Subaşı’na göndermede bulunduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Dominik’ten dönen Ilıcalı şu sıralar kızlarıyla vakit geçiriyor. Acun Ilıcalı son dönemde Dominik’te de yanından ayırmadığı 21 yaşındaki sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile de gündemde… Genç isimle birlikte Türkiye’ye dönen Ilıcalı doğum gününde de sevgilisinin de olduğu fotoğrafları paylaşarak dikkat çekmişti.

Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün canlı yayın yaparken ilginç bir yorum aldı. Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya canlı yayın yorumlarına “Whatsappında bir şey yazdım” notunu düştü. Herkesi şaşırtan ve canlı yayın sırasında gönderilen bu not Şeyma’ya bir gönderme olarak da algılandı.

Ilıcalı bir süre önce’Gel Konuşalım’ programına konuk olmuştu. Canlı yayın sırasında telefonundan bir şey gösteren Acun’a o sırada Şeyma Subaşı’dan “Selam Acun, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım Miami oteli ve para ile ilgili…” yazıyordu.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.