DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ailecek Şaşkınız HD İzle

Ailecek Şaşkınız HD İzle
24.02.2018
248
A+
A-

Daha önce kardeş yapı, çalgı çengi, düğün dernek ve düğün dernek 2 gibi başyapıtlarda karşımıza çıkan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi bu kez de ailecek şaşkınız sinema filmi ile karşımıza çıkıyor. İkilinin enerjisi ile muhteşem bir senaryonun buluşuyor olması sinema dünyasını şimdiden heyecanlandırdı. Şimdiden adına Ailecek Şaşkınız HD İzle menüleri oluşturulan film 2018 Mart ayında izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor.
Farklı Bir Proje İle Geliyorlar

Daha önce güldürü üzerine yapılan film ya da dizilerde boy gösteren Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi bu kez farklı bir proje ile sevenlerine merhaba diyecek. Şimdiden Ailecek Şaşkınız HD İzle menüleri aratılan film, 7’den 70’ e her yaştan insan tarafından merakla bekleniyor. Projenin yönetmen ve senaryo koltuğunda ise yine usta bir isim göze çarpıyor. Selçuk aydemir bu yapıtta hem yönetmenliği hem de senaryoyu devralmış.

Çocukluk Arkadaşlarının Eğlenceli Maceraları

Filmde tabi başrol kadrosu Ahmet Kural ve Murat Cemcir’den oluşuyor. Ahmet Kural’ın bu film için imaj değişikliğine gitmesi sevenlerini şaşırttı. Hayli tanınmaz bir hal alan Ahmet Kural’ın bu başarılı değişimi merak konusu. Ahmet Kural filmde babasına ait bir şirketin genel müdürü Ferhat olarak karşımıza çıkacak. Murat Cemcir ise aynı şirketin finans direktörü Gökhan’ı canlandırıyor. Aynı zamanda bu ikili birbirinin çocukluk arkadaşı ve pek çok eğlenceli macerası bulunuyor.

Deli Dolu Bir Komedi
Ferhat karakterini canlandıran Ahmet kural aslında biraz çocuksu yanı ile dikkat çekiyor. Çocuklu arkadaşı olan Murat Cemcir’in canlandırdığı Gökhan ile birlikte çalışanlar üzerinde otorite sağlamaya çalışırlar. Ancak Ferhat’ın yemek yemek için gittiği restoranda, restoran sahibinin kızı elif ile tanışması işleri birden sarpa sarar. Çünkü Ferhat Elif’e aşık olmuştur ve elif oldukça zeki bir kızdır. Ferhat2ı zorlu ama komik maceralar sinsileri bekler. Ailecek Şaşkınız HD İzle menülerinde de izleyicileri karşılayan fragman filmin eğlenceli konusu ile ilgili film severlere ipucu veriyor. Hatta Ahmet Kural’ın canlandırdığı Ferhat karakterine bir de Çağlar Ertuğrul onay karakteri ile eşlik ediyor. Aynı kadına aşık olan ikilinin eski dost olduğu da biliniyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.