DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Akustik Ahşap Panel

Akustik Ahşap Panel
28.07.2022
96
A+
A-

Ahşap akustik paneller, duvar ve tavan gibi yerlerde kullanılan akustik bir malzemedir. Her alanda kullanılabilmekle birlikte daha çok geniş hacimli alanlarda ve ziyaretçisi olan, konferans salonu, opera, çok amaçlı kültür merkezleri gibi alanlarda tercih edilmekle birlikte ahşap sıcaklığını hissetmek isteyenler için toplantı odası, makam odası veya stüdyo gibi ses yalıtımı ve akustik düzenlemenin daha çok ihtiyaç duyulduğu alanlarda da kullanılabilmektedir. Yaşam alanı olarak ya da iş alanı olarak kullanılan alanlarda, insan psikolojisi üzerinde etkili olan durumlardan biri de rahatsız edici gürültülerdir. Özellikle televizyon stüdyosu, ses kayıt odası, sinema salonu, tiyatro ve ev sineması vb gibi alanlarda yankı eko gibi gürültünün yüksek olması, inşa edilen alanların amacından uzaklaşmasına neden olur. Yüksek yankı ve eko oluşan alanlarda duyma kalitesini düşüren soruna neden olur. Sürdürülebilir malzemelerden yalnızca en yüksek kalitede Bu Akustik İşlemler tipik olarak duvara ve tavana monte edilir veya bir bulut veya bölme olarak tavandan asılır. Ahşap akustik duvar panelleri Sizin İçin Ne Yapacak: Akustik Ahşap Panel sesi emerek ve yayarak mekanınızı sessizleştirir. Ahşap akustik duvar panelleri, mekanınıza mahremiyet ve samimiyet katacak.

Akustik Ahşap Panel

Ahşap akustik duvar paneli konuşma anlaşılırlığını, kayıt kalitesini ve dinleme kalitesini iyileştirecektir. Alışveriş merkezleri ve spor salonları gibi insan yoğunluğunun en üst düzeyde olduğu kapalı mekânlarda çok fazla yansıtıcı yüzey bulunur. Ses, bu muhtelif yüzeylere çarparak yansır ve yüksek uğultu oluşmasına sebep olur. Bu uğultunun giderilmesi için en ideal çözüm akustik ürünler kullanılmasıdır. Ofis ve toplantı odalarında oluşan yüksek yankı seviyesi, çalışanların konsantrasyonunu olumsuz yönde etkilerken stresi artırıp, hatalara yol açabilir. Çalışanların bu gibi ortamlarda anlaşması zorlaşacağı için iletişim sorunları meydana gelir ve verimlilik düşer. Akustik Ahşap Panel ile bu sorunları azaltabilir ve performans artışı sağlayabilirsiniz. Yeme içme hizmetlerinin sunulduğu mekânlarda müşteri yoğunluğu arttıkça gürültü seviyesi de artar.

Akustik Ahşap Panel

Yüksek şiddette sese maruz kalan insanlar, kendini yorgun ve huzursuz hissetmeye başlar. Ferah bir mekânda sevdikleriyle sakin bir yemek molası vermek isterken yüksek ses seviyesi nedeniyle eve baş ağrısı ile dönülmesi olasıdır. Akustik delikli ahşap duvar panelleri kapalı ortamlarda gürültüyü emen veya yansıtan ve akustik düzenlemeye yardım edip kaliteli ses duyumu sağlayan slotlu ahşap delikli perforeli panellerdir. Üzerleri delikli ve derzlidir. Duvarlarda ve tavanlarda kullanılan modelleri vardır. MDF ve Mdf/Lam ahşap paneller kullanılarak üretilmektedir. Delikli akustik paneller ahşap panelin üzerine belirli aks aralıklarıyla deliklerin açılmasıyla akustiklik özelliğini kazanan panellerdir. Turkish Acoustic tarafından üretimi gerçekleştirilen Akustik Ahşap Panel teknik şartnamelere uygun üretimi sağlanmaktadır. Ürünlerin yalıtım değerleri, sertifikasyonalerı hakkında Tukish Acoustic web sitelerini ziyaret ederek bilgi edinebilirsiniz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.